Magazin > VIP
23919 ogledov

Ljubezen po domače: Znani Slovenec bi kandidatom pokazal, kako se poljublja

janez rebernik POP TV
Manjka mu akcije ...

Junak podeželja četrte sezone šova Ljubezni po domače, Janez Rebernik je razočaran nad letošnjimi udeleženci šova, saj bi si želel videti več romantičnih akcij med kmeti in njihovimi kandidatkami. 

"Jaz mislim, da bi vsi kandidati letošnje sezone morali prej na kakšen tečaj. Za poljubljanje in to," je povedal med komentiranjem šova v oddaji Ljubezen po domače na kavču. Njegov sokomentator, Gašper Hafner, je na to pripomnil: "Ti bi jim šel kazat, ne. Oni bi svoje kandidatke pripeljali, ti bi pa …" Janez pa mu je v smehu odgovoril: "Da, jaz bi jim praktični del dal." 

Janez je sicer v četrti sezoni gledalcem pokazal svojo strastno plat, ko se je poljubil s svojo kandidatko Alenko Bezovšek, čeprav se je ogrel za njeno prijateljico Darjo. Alenka ga je s poljubom takrat le preizkusila (na fotografiji), kako "lahek" je, saj se je po njegovi vasi govorilo, da naj bi bil Janez ženskar.

No, z Darjo se mu ni izšlo, se je pa začel družiti s Tamaro Korošec, kandidatko druge sezone šova in nekdanjo komentatorko v oddaji LPD Na kavču. A sta pred kratkim namignila, da naj bi bilo vse le "igra za medije". 

Je pa Janez avgusta priznal, da je spoznal novo družico, s katero je preživel poletni dopust. Ali sta postala par, zaenkrat še ni znano. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice