Magazin > VIP
14357 ogledov

Ljubezen po domače: Sonja spet preseneča, še mi smo izbuljili oči

sonja plešnar, mitja rus
1/6
POP TV
"Presenečaš vedno znova in znova," je njeno gibčnost pokomentiral Mitja Rus.

Kandidat šova Ljubezen po domače, Mitja Rus, je domov poslal tako Sonjo kot tudi Natašo, a že naslednji dan pozvonil na Sonjina vrata in jo povabil na kratek romantični oddih. Svetlolaska je seveda takoj sprejela.

Privoščila sta si glamping in Sonja je spet poskrbela, da je Mitja izbuljil oči. Še pred zajtrkom je pred njunima hišicama v zelo kratkih hlačah pokazala, kako gibčna je.

"Moj moto je: Vsak dan telovadba in ostala bom večno mlada," je dejala in razložila, da vsako jutro vsaj 30 minut izvaja raztegovalne vaje. "Izredno rada telovadim in sem pravi elastik fantastik," se je še pošalila.

Pri raztegovanju se ji je Mitja pridružil, a mu ni šlo tako dobro. "Ponoči ni bilo nič telovadbe, ker sem bil od vsega preveč utrujen. Sonči zna včasih vzeti malo preveč energije, zato sva se zmenila kar za zjutraj," se je pošalil.
 

Komentarjev 1
  • Joseph_Sims 10:20 12.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦