Ljubezen po domače: Uau, Vesna popolnoma spremenjena!

Foto: Miro Majcen Vesna Šošterič Foto: Miro Majcen Vesna Šošterič Foto: Miro Majcen Vesna Šošterič Foto: Miro Majcen Vesna Šošterič Foto: Miro Majcen Vesna Šošterič Foto: Miro Majcen Vesna Šošterič Foto: Miro Majcen Vesna Šošterič Foto: Miro Majcen Vesna Šošterič
Vesno Šošterič so v roke vzeli lepotni strokovnjaki.
Oglej si celoten članek

Pop TV je Vesni Šošterič uredil popolno stilsko preobrazbo, po kateri je zvezdnica šova Ljubezen po domače povedala: "Fino mi je, počutim se čisto druga oseba. Samo sebe nisem prepoznala. Sedaj se bom pogosteje naličila, kadar bom šla ven, za doma se mi pa še vedno ne ljubi in tudi ne vidim smisla."

Tako pa je Vesnino preobrazbo komentiral njen izbranec, ki jo je ulovil v oddaji Ljubezen po domače: "Presrečen, rekel je, da sem prelepa." Kdo to je, zaenkrat ostaja še televizijska skrivnost. Zaradi Vesnine medijske prepoznavnosti se je parček pred kratkim celo malce sprl, vendar sta spore hitro zgladila. Vrnil se je na kmetijo in imata se lepo, je še izdala Vesna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:25 18. April 2018.

    Tudi jaz ji privoscim,ampak dvomim da bo to dolgorocno pilo vodo. Je pa nekaj:ocitno je zenska tako zgarana,da izgleda 20 …

  • 13:47 18. April 2018.

    Ji privoščim!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.