Ljubezen po domače: V novi sezoni en kup starih obrazov

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zakaj tako obsežna reciklaža kandidatov? Se prijavlja premalo ljudi?
Oglej si celoten članek

Začela se je že peta sezona Ljubezni po domače. V prvem delu smo izvedeli, da sta premalo pisem za nadaljevanje iskanja ljubezni v šovu dobila Miha Pevec in Franc Kemperl. Slednjemu je sicer slabo novico prišla sporočit Danica, ki jo poznamo iz lanske sezone, ko se je potegovala za srce Janeza Marna.

Foto: POP TV ljubezen po domače

Danica ni bila edina, ki jo oboževalci šova že poznajo. Za Miroslava sta se prijavili Irena Drozg, ki je v 3. sezoni osvojila srce kmeta Milana Tržana, in Joži Lesiček, znana iz lanske sezone, ko je prišla na posestvo Franca Jarca.

Foto: POP TV ljubezen po domače V drugem delu smo videli tudi Metko Šeškar, ki se je prijavila za Milana, lani pa je v šovu sama iskala ljubezen, a žal neuspešno. Tudi Nano Kotnik že poznamo. Lani je dvignila veliko prahu, ko sta s čebelarjem Damjanom Šalamunom z dotiki še dodatno ogrela masažno kad in povzročila precej nejevolje med dekleti.

Foto: POP TV ljubezen po domače V peti sezoni bo sodelovala tudi Oksana. Tudi njo že poznamo. Sedaj se je prijavila za Primorca Davida, pred leti pa za Mihaela Kasaša.

Foto: POP TV ljubezen po domače Za srce Korošice Metke pa se bo potegoval Boštjan Melanšek, ki se je lani trudil okoli Jacqualine Kale.

Foto: Facebook boštjan melanšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:07 13. September 2021.

    zato ker je vse zrežirano, in lažje plačat ljudi ki so že v tem kot iskat nove ki se prodajo …

  • 12:42 13. September 2021.

    POptv životari s komercialo in šovi, umsko omejene pa, po novem že iščejo. Medijska zakonodaja bi morala to omejiti postajamo …

  • 09:30 13. September 2021.

    Da si pa tako prizadet, da greš večkrat v isti šov, zraven pa še zanimiv in simpatičen nisi, z odvečno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.