Ljubezen po domače: Voditeljico Tanjo kandidat pustil odprtih ust

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Tanja Postružnik Koren šov vodi že šesto sezono, kljub temu pravi, da jo je to, kar se je zgodilo pri kandidatu Boštjanu, pustilo odprtih ust.
Oglej si celoten članek

"To, kar se je zgodilo pri tem kandidatu, je tudi mene pustilo odprtih ust," je v prvi oddaji šova Ljubezen po domače povedala voditeljica Tanja Postružnik Koren.

Šokiral jo je Boštjan Kulovic, ki je zavrnil pisma, ki so prišla zanj. "Žal teh pisem ne morem sprejeti, ker sem spoznal punco, s katero sva res srečna," je povedal Tanji, ki šov vodi že šesto sezono.

Razložil ji je, da mu je na Facebooku prošnjo za prijateljstvo poslalo mlado dekle, s katero sta se čez čas zbližala. Predstavitveno oddajo je gledala njena mama in hčerko opozorila na mladeniča iz Novega mesta. Kot kaže, je dobro vedela, kakšni moški so hčerki všeč ...

Boštjan je nekaj časa pozneje pokomentiral njeno fotografijo na družbenem omrežju. Zanimalo ga je, ali je traktor, ob katerem se je fotografirala, njen in njuna ljubezenska pravljica se je začela. 

Tanja je bila presenečena. Povedala je, da ji je žal, da Boštjana ne bo v oddaji, obenem pa poudarila, da se veseli z njim. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.