Magazin > VIP
13375 ogledov

Ljubezen po domače: Voditeljico Tanjo kandidat pustil odprtih ust

ljubezen po domače, boštjan kulovic Voyo
Tanja Postružnik Koren šov vodi že šesto sezono, kljub temu pravi, da jo je to, kar se je zgodilo pri kandidatu Boštjanu, pustilo odprtih ust.

"To, kar se je zgodilo pri tem kandidatu, je tudi mene pustilo odprtih ust," je v prvi oddaji šova Ljubezen po domače povedala voditeljica Tanja Postružnik Koren.

Šokiral jo je Boštjan Kulovic, ki je zavrnil pisma, ki so prišla zanj. "Žal teh pisem ne morem sprejeti, ker sem spoznal punco, s katero sva res srečna," je povedal Tanji, ki šov vodi že šesto sezono.

Razložil ji je, da mu je na Facebooku prošnjo za prijateljstvo poslalo mlado dekle, s katero sta se čez čas zbližala. Predstavitveno oddajo je gledala njena mama in hčerko opozorila na mladeniča iz Novega mesta. Kot kaže, je dobro vedela, kakšni moški so hčerki všeč ...

Boštjan je nekaj časa pozneje pokomentiral njeno fotografijo na družbenem omrežju. Zanimalo ga je, ali je traktor, ob katerem se je fotografirala, njen in njuna ljubezenska pravljica se je začela. 

Tanja je bila presenečena. Povedala je, da ji je žal, da Boštjana ne bo v oddaji, obenem pa poudarila, da se veseli z njim. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.