Ljubezen po domače: Vse glasnejše govorice, da sta se Juretovi kandidatki zaljubili

Foto: Voyo
Foto: Voyo
To pa bi bila zgodba in pol!
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram ljubezen po domače, jure struna Kot smo že poročali, sta se kandidatki Jureta Strune v šovu Ljubezen po domače zelo zbližali in postali tesni prijateljici. Celo tako zelo, da je Patricija (na fotorgafiji spodaj) Sari (na fotografiji levo) ponudila službo v lokalu, ki ga vodi in streho nad glavo. Več o tem TUKAJ.

Dekleti sta praktično nerazdružljivi, marsikdo pa ju kar naravnost vpraša, ali sta celo par? "Zelo sva povezani in verjamem, da je videti kot da sva par. Počneva iste stvari, veliko se objemava, dotikava, šaliva in sva zelo odprti. A brez poljubov. Kot sem že povedala, si tako dobrega prijateljstva ne želiva uničiti z razmerjem," je Patricija povedala za zurnal24.si.

Ali to pomeni, da bi razmišljali drugače, če ne bi bili tako dobri prijateljici? Patricijo smo kar naravnost vprašali, ali jo zanimajo tudi ženske. "Tega ne bom komentirala. Lahko pa povem, da dobivava tudi ponudbe za trojčke, ki pa jih vedno odkloniva," še dodaja.

   Foto: Voyo/Printscreen Ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:13 30. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.