Ljubezen po domače: Zato Doroteja že šest le ne govori s prijateljico

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Doroteja se je zaradi televizijskega poljuba močno razburila.
Oglej si celoten članek

V oddaji Ljubezen po domače na kavču so pokomentirali tudi poljub med Janezom Rebernikom in Alenko Brezovšek. Šlo je za test, s katerim je Alenka želela preveriti, ali se Janez lahko upre skušnjavi. Nekdanjo kandidatko šova Big Brother namreč skrbi, da bi njeni prijateljici Darji strl srce.

Magazin Šok v oddaji Ljubezen po domače: Prizor, ki je izzval plaz žaljivk

Janez, ki se ga menda drži sloves ženskarja, testa ni prestal …

Poljub je močno razburil Dorotejo Knehtl, iz katere se je usul plaz nesodobnih besed. Pred kamero je razložila, da je razburjena, ker je isto doživela s prijateljico. "Moja prijateljica mi je skočila v zelje. Vedela je, da mi je nekdo všeč, a se je z njim kljub temu zapletla. Z njo ne govorim že šest let,“ je razložila za Žurnal24.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:35 24. December 2020.

    www︎.︎OrPic︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • 11:21 24. December 2020.

    Virus idiotizma iz POPtv, vstrajno širite naprej. 😞😕😏

  • 11:10 24. December 2020.

    Tip je babjek, ampak vseeno mora iskati žensko po TV? A se samo meni zdi, da tukaj nekaj ne gre …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.