Ljubezenska razmerja Zmaga Jelinčiča: "Vse bi se usedle na bogastvo"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po grenki izkušnji z bivšo ženo Moniko je veliko bolj previden.
Oglej si celoten članek

Zmago Jelinčič Plemeniti in bivša soproga Monika sta zvezo prekinila že leta 2019. Spomnimo, da ga je žena zapustila in se preselila k mlajšemu partnerju Roku Mikliču, s katerim sta par še danes. Medtem ko Zmago uživa v samskem stanu in pravi, da mu popolnoma nič ne manjka.

"Trenutno nimam ničesar resnega. Zaradi izkušnje z Moniko sem zelo previden. Veliko je gospodičen okoli mene, ki bi se rade usedle na bogastvo, a take takoj prepoznam. Gospe mojih let pa so prestare. Bejba okoli 40 bi mi bila v redu, a mi trenutno nič ne manjka," je za Žurnal24 povedal Jelinčič. Dodaja, da živi za danes in gleda v prihodnost, preteklih zvez ne objokuje. "Nisem človek, ki bi shranjeval fotografije bivših ali imel albume s fotografijami. Kar je bilo, je bilo. Jaz skrbim, da se imam lepo danes in gledam v prihodnost, ne v preteklost," še dodaja. 

Monika je bila Zmagova druga žena, poročena sta bila 16 let, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki, ki sta stari 20 in 17 let. Zmagova prva žena pa je bila pokojna pesnica, pisateljica in igralka Berta Bojetu Boeta, s katero je imel sina Klmena, ki je danes star 51 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 15:35 30. April 2024.

    Aaaa, zdaj se pa ve čigavega otroka nosi Valerija... Je imel Zmagec prste vmes ;)

  • 19:44 29. April 2024.

    Pa kaj se čudiš , Zmago ? Pa nisi mi ti neki lepotec, da bi ženske padle na tvoj sijaj. …

  • 16:37 29. April 2024.

    Starejši vemo, kdo je Zmago in kako je sodelovati oz. biti z njim. Razpadle so mu vse poslanske skupine, tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.