Ljubezenska zgodba znanega balkanskega igralca je neverjetna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poročila sta se, ko sta izvedela, da bo kmalu zapustila ta svet.
Oglej si celoten članek

Včeraj je odjeknila vest, da je po težkem boju z rakom na pljučih umrl bošnjaški igralec Mustafa Nadarević. Star je bil 77 let. Med drugim je igral tudi v filmih Čefurji raus! in Piran-Pirano ter televizijski seriji Nor, zmeden, normalen. 

Pred osmimi leti je Nadarević pokopal svojo veliko ljubezen Slavico Radović, s katero je bil v zvezi 20 let. Za Slavico je bil usoden rak na dojkah, s katerim se je borila deset let. Ko je za vedno zaprla oči, je bil ob njej Mustafa. Zaspala je v njegovem naročju.
Igralec je v Slavici našel sorodno dušo, piše 24sata. O svoji zasebnosti ni rad govoril, kadar pa je, ni pozabil poudariti, da je Slavica njegovo življenje oplemenitila. 

Par se je poročil le nekaj mesecev pred njeno smrtjo. "Za to slovesno dejanje sta se odločila, ko sta začutila, da se približuje fizična ločitev, ko je bilo jasno, da bo ta pogumna ženska izgubila boj s to zloveščo boleznijo. Poročila sta se na njen rojstni dan,“ še piše omenjeni medij.

Slavica je pokopana v Kopru, kjer je bila rojena in kjer je preživela svojo mladost.

Njegovi kolegi so povedali, da ga je njena smrt zelo prizadela. "To je bila lepa in nežna ljubezen. Z njo je Mujo našel svoj mir.“
Vsi, ki so ju poznali, pravijo, da sta bila skladen par. Tudi poslovno sta sodelovala. Kadar je Mustafa režiral kakšno gledališko igro, je najel Slavico, ki je bila kostumografinja. Skupaj sta igrala tenis in golf ter uživala v dopustih na Jadranu. 

"Poskrbite za mojega Muja,“ naj bi bile Savičine zadnje besede prijateljicam, ki so jo obiskale v njenem stanovanju v Ljubljani, v katerem je umrla 7. junija 2012.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:49 23. November 2020.

    R.I.P.

  • MS
    11:30 23. November 2020.

    Bil je eden najboljših karakternih igralcev bivše domovine! R.I.P.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.