Ljubezenske lekcije SJP

Foto: Žurnal24 Sarah pravi, da ne smemo obžalovati odločitev, ki so sprejete v mladosti.
Igralka Sarah Jessica Parker, ki kot Carrie v seriji Seks v mestu analizira vsako podrobnost v razmerju med moškim in žensko, v resnici stoji na realnih tleh.
Oglej si celoten članek

Sarah Jessica Parker, ki ima s soprogom Matthewom Broderickom tri otroke, prizna, da se je skozi leta naučila veliko o razmerjih in ve, kaj je resnična ljubezen. Na svoja pretekla razmerja gleda povsem neobremenjeno. "Ko si mlajši, te razveselijo velika presenečenja in pozornosti. Ko pa imaš otroke in leta vložena v zakon, je veliko bolj zapleteno. Pomembni so dnevni dogodki, majhne in velike stvari. A ni treba, da bi to vedeli že v mladih letih, zato nihče ne bi smel obžalovati odločitev, ki jih je sklenil pri dvajsetih," je dejala Sarah, ki je pred leti prijateljevala z Robertom Downeyjem Jr.

Igralka je še priznala, da se vsak dan trudi ujeti pravo ravnovesje med vlogo žene in matere ter vlogo v svojem poklicu. "To je nenehna bitka vsake ženske, ki dela. A se prav nič ne pritožujem, saj sem vse ustvarila sama. Imam čudovito varuško, kar mi dovoljuje, da tudi delam. Velik izziv zame je, da sem vse to; želim biti dobra mama in pri svojem delu želim biti dobra," pravi Sarah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.