Magazin > VIP
63 ogledov

Ljubezenske lekcije SJP

Sarah pravi, da ne smemo obžalovati odločitev, ki so sprejete v mladosti. Žurnal24 main
Igralka Sarah Jessica Parker, ki kot Carrie v seriji Seks v mestu analizira vsako podrobnost v razmerju med moškim in žensko, v resnici stoji na realnih tleh.

Sarah Jessica Parker, ki ima s soprogom Matthewom Broderickom tri otroke, prizna, da se je skozi leta naučila veliko o razmerjih in ve, kaj je resnična ljubezen. Na svoja pretekla razmerja gleda povsem neobremenjeno. "Ko si mlajši, te razveselijo velika presenečenja in pozornosti. Ko pa imaš otroke in leta vložena v zakon, je veliko bolj zapleteno. Pomembni so dnevni dogodki, majhne in velike stvari. A ni treba, da bi to vedeli že v mladih letih, zato nihče ne bi smel obžalovati odločitev, ki jih je sklenil pri dvajsetih," je dejala Sarah, ki je pred leti prijateljevala z Robertom Downeyjem Jr.

Igralka je še priznala, da se vsak dan trudi ujeti pravo ravnovesje med vlogo žene in matere ter vlogo v svojem poklicu. "To je nenehna bitka vsake ženske, ki dela. A se prav nič ne pritožujem, saj sem vse ustvarila sama. Imam čudovito varuško, kar mi dovoljuje, da tudi delam. Velik izziv zame je, da sem vse to; želim biti dobra mama in pri svojem delu želim biti dobra," pravi Sarah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.