Ljubica št. 1 ga hoče nazaj

Foto: Žurnal24 Tiger verjetno ne bo dolgo samski. (Foto: Reuters)
Po tem, ko je svet izvedel za vse afere, ki jih je imel slavni golfist Tiger Woods, bi si mislili, da ga ne bo hotela nobena ženska več.
Oglej si celoten članek

Tiger Woods, ki se je od svoje žene Elin Nordegren ločil pred nekaj dnevi, očitno ne bo dolgo samski. Mnogo je žensk, ki so mu pripravljene celiti rane, še najraje pa bi ga potolažila njegova prva ljubica Rachel Uchitel.

Njena prijateljica namreč trdi, da je Rachel pripravljena narediti vse, da bi dala njunemu razmerju še eno priložnost. "Grozno mi je zanj. Ljubil je Elin, a zaljubljen je bil vame. Upam, da se bo spomnil, kaj sva imela, in me poiskal," je dejala Rachel.

Elin je spregovorila
Po devetih mesecih molka je za revijo People spregovorila Elin Nordegren. "Bila sem v obdobjih od nezaupanja, šoka, jeze do žalovanja ob izgubi družine, ki sem si jo tako želela za svoje otroke," je dejala Elin dva dni po uradni ločitvi od Tigra.

Tridesetletna mati dveh otrok, ki študira psihologijo, pravi, da še nikoli ni bila močnejša. "Počutim se močnejšo, kot sem bila kadarkoli. Imam zaupanje v svoje vrednote, odločitve in vase," pravi Elin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.