Magazin > VIP
27 ogledov

Ljubica št. 1 ga hoče nazaj

Tiger verjetno ne bo dolgo samski. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po tem, ko je svet izvedel za vse afere, ki jih je imel slavni golfist Tiger Woods, bi si mislili, da ga ne bo hotela nobena ženska več.

Tiger Woods, ki se je od svoje žene Elin Nordegren ločil pred nekaj dnevi, očitno ne bo dolgo samski. Mnogo je žensk, ki so mu pripravljene celiti rane, še najraje pa bi ga potolažila njegova prva ljubica Rachel Uchitel.

Njena prijateljica namreč trdi, da je Rachel pripravljena narediti vse, da bi dala njunemu razmerju še eno priložnost. "Grozno mi je zanj. Ljubil je Elin, a zaljubljen je bil vame. Upam, da se bo spomnil, kaj sva imela, in me poiskal," je dejala Rachel.

Elin je spregovorila
Po devetih mesecih molka je za revijo People spregovorila Elin Nordegren. "Bila sem v obdobjih od nezaupanja, šoka, jeze do žalovanja ob izgubi družine, ki sem si jo tako želela za svoje otroke," je dejala Elin dva dni po uradni ločitvi od Tigra.

Tridesetletna mati dveh otrok, ki študira psihologijo, pravi, da še nikoli ni bila močnejša. "Počutim se močnejšo, kot sem bila kadarkoli. Imam zaupanje v svoje vrednote, odločitve in vase," pravi Elin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.