Ljubimka princa Harryja o njegovih "družinskih draguljih"

Foto: Splashnews
Foto: Splashnews
Te noči v Las Vegasu princ Harry verjetno ne bo nikoli pozabil.
Oglej si celoten članek

Pred štirimi leti je bil princ Harry glavna zvezda na neki zabavi v Las Vegasu. V sobi hotela s petimi zvezdami je modrokrvnež povabljence, med katerimi je bila tudi Carrie Royale (rojena Reichert), zabaval z igro "slači bilijard". O tem so se razpisali mediji po vsem svetu, zato je kraljica Elizabeta Harryja verjetno pošteno za ušesa ...
 
Carrie in Harry sta se na omenjeni zabavi zbližala in za nekaj časa izginila v spalnico. 42-letnica je medijem sedaj razkrila, kakšen ljubimec je Harry. Pravi, da je njegov prijateljček v mirujočem stanju povprečne dolžine. "Ko ima erekcijo, pa precej naraste,“ je povedala in dodala, da bo v spalnici pobudo verjetno morala prevzeti igralka Meghan Markle, s katero je princ trenutno v zvezi.

Carrie je sicer navdušena nad prinčevimi posteljnimi talenti in njegovim prav posebnim šarmom. "Ima zelo lepe ustnice. Najin poljub je bil eden najlepših v mojem življenju. Zelo vroč. Srce mi je razbijalo v prsih,“ je še izjavila svetlolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.