Magazin > VIP
361 ogledov

Ljubimka princa Harryja o njegovih "družinskih draguljih"

carrie royale Splashnews
Te noči v Las Vegasu princ Harry verjetno ne bo nikoli pozabil.

Pred štirimi leti je bil princ Harry glavna zvezda na neki zabavi v Las Vegasu. V sobi hotela s petimi zvezdami je modrokrvnež povabljence, med katerimi je bila tudi Carrie Royale (rojena Reichert), zabaval z igro "slači bilijard". O tem so se razpisali mediji po vsem svetu, zato je kraljica Elizabeta Harryja verjetno pošteno za ušesa ...
 
Carrie in Harry sta se na omenjeni zabavi zbližala in za nekaj časa izginila v spalnico. 42-letnica je medijem sedaj razkrila, kakšen ljubimec je Harry. Pravi, da je njegov prijateljček v mirujočem stanju povprečne dolžine. "Ko ima erekcijo, pa precej naraste,“ je povedala in dodala, da bo v spalnici pobudo verjetno morala prevzeti igralka Meghan Markle, s katero je princ trenutno v zvezi.

Carrie je sicer navdušena nad prinčevimi posteljnimi talenti in njegovim prav posebnim šarmom. "Ima zelo lepe ustnice. Najin poljub je bil eden najlepših v mojem življenju. Zelo vroč. Srce mi je razbijalo v prsih,“ je še izjavila svetlolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.