Tako je bila Ilka Štuhec videti pred dvanajstimi leti!

Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec Foto: Mediaspeed Ilka Štuhec
Trenutno naša najboljša smukačica se je iz ljubkega dekleta prelevila v pravo zapeljivko.
Oglej si celoten članek

Ilka Štuhec danes velja za eno izmed naših najuspešnejših in najlepših smučark. Kako je bila 28-letnica videti na začetku svoje kariere, pred 12 leti, in kako se je iz simpatične najstnice prelevila v snežno lepotico, pa si poglejte v galeriji. 

Magazin Naše vroče športnice: Tudi to je razlog, da radi gledamo šport!

Štuhčeva Štuhčeva zadovoljna z odgovori

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:59 13. Februar 2019.

    Fetiseva je vrgla 👀 na Ilko....😂😂😂

  • ode
    08:24 13. Februar 2019.

    Štuka Ilhec je še vedno skoraj takšna, kot je bila takrat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.