Ljubljana po meri turista

Foto: Žurnal24 Časi dolgočasnih in enoličnih ogledov Ljubljane so minili. (Foto: Shutterstock)
Ogled prestolnice vodniki lahko prilagodijo vašim željam.
Oglej si celoten članek

Turistični ogledi ljubljanskih mestnih znamenitosti, ki jih pripravlja Turistični center Ljubljana, so danes prilagojeni vašim željam in zmožnostim ter debelini denarnice. Obiskovalci si lahko tako prilagodite trajanje, pot, pričetek in konec vodenega ogleda, v skladu s tem pa se seveda spreminja tudi cena.

Nekaj evrov za dogodivščino

Za voden ogled mesta boste odšteli od dobrih dveh evrov do 10 evrov, cene padajo z večanjem števila udeležencev, najmanjša skupina pa šteje pet ljudi. Vožnja z ladjico in podobne dodatne želje se seveda doplačajo v skladu s cenami ponudb. Ogled se izplača naročiti vsaj dan prej, saj naročilo za isti dan ceno ogleda poviša za četrtino. Vodenja so na voljo v več jezikih, vendar s predhodnim dogovorom. Turistični center poleg tega ponuja tudi posebna, tematsko obarvana doživetja slovenske prestolnice, ki odkrivajo manj znane poti in znamenitosti mesta ali so osredotočeni na arhitekturno ali literarno zgodovino mesta. Ponudbo lahko preverite na spletni strani Visitljubljana.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.