Magazin
22 ogledov

Ljubljana po meri turista

Časi dolgočasnih in enoličnih ogledov Ljubljane so minili. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ogled prestolnice vodniki lahko prilagodijo vašim željam.

Turistični ogledi ljubljanskih mestnih znamenitosti, ki jih pripravlja Turistični center Ljubljana, so danes prilagojeni vašim željam in zmožnostim ter debelini denarnice. Obiskovalci si lahko tako prilagodite trajanje, pot, pričetek in konec vodenega ogleda, v skladu s tem pa se seveda spreminja tudi cena.

Nekaj evrov za dogodivščino

Za voden ogled mesta boste odšteli od dobrih dveh evrov do 10 evrov, cene padajo z večanjem števila udeležencev, najmanjša skupina pa šteje pet ljudi. Vožnja z ladjico in podobne dodatne želje se seveda doplačajo v skladu s cenami ponudb. Ogled se izplača naročiti vsaj dan prej, saj naročilo za isti dan ceno ogleda poviša za četrtino. Vodenja so na voljo v več jezikih, vendar s predhodnim dogovorom. Turistični center poleg tega ponuja tudi posebna, tematsko obarvana doživetja slovenske prestolnice, ki odkrivajo manj znane poti in znamenitosti mesta ali so osredotočeni na arhitekturno ali literarno zgodovino mesta. Ponudbo lahko preverite na spletni strani Visitljubljana.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.