Ljubljanska Cvetličarna je klonila pod pritiskom

Spremenili so pravila.
Oglej si celoten članek

Ker je bil prvi koncert Luke Basija v Cvetličarni takoj razprodan, se je pevec odločil za vse, ki so zamudili prvo priložnost, prirediti še dodaten koncert, ki bo nekaj posebnega, saj se ga bodo tokrat lahko udeležili tudi mlajši od 18 let!
nezaslišano Mastno služili na račun oboževalcev našega pevca
"Prvi trenutek, ko sem prišel na oder in zagledal tako dobro razpoloženo množico, so se mi noge zatresle od sreče. Vse nastope obožujem, a stati v kultni Cvetličarni pred nabito polnim prostorom s takim odzivom ljudi... noro!  Kljub temu jih je kar nekaj manjkalo, pišejo mi, da so zboleli, zato sem vesel, da smo se odločili, da vsi, ki imajo neizkoriščeno karto za prvi koncert, lahko pridejo ta petek. Največje presenečenje pa so bili zame ‘pritisk’ in prošnje mladih pod 18 let. Vesel sem, da lahko ta petek sami pridejo tudi mlajši. Veselim se še enega koncerta, gostov in velikega žura!“ pravi Basi, so mu med prvim koncertom na odru družbo delali Nika Zorjan in Il Divji.

Vstopnice za petkov koncert so še na voljo. 

Že poznate najbolj zabaven kanal ta hip?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.