Magazin > Film & Glasba & TV
13535 ogledov

Ljubljanska Cvetličarna je klonila pod pritiskom

luka basi
Spremenili so pravila.
Ker je bil prvi koncert Luke Basija v Cvetličarni takoj razprodan, se je pevec odločil za vse, ki so zamudili prvo priložnost, prirediti še dodaten koncert, ki bo nekaj posebnega, saj se ga bodo tokrat lahko udeležili tudi mlajši od 18 let!
luka basi nezaslišano Magazin Mastno služili na račun oboževalcev našega pevca
"Prvi trenutek, ko sem prišel na oder in zagledal tako dobro razpoloženo množico, so se mi noge zatresle od sreče. Vse nastope obožujem, a stati v kultni Cvetličarni pred nabito polnim prostorom s takim odzivom ljudi... noro!  Kljub temu jih je kar nekaj manjkalo, pišejo mi, da so zboleli, zato sem vesel, da smo se odločili, da vsi, ki imajo neizkoriščeno karto za prvi koncert, lahko pridejo ta petek. Največje presenečenje pa so bili zame ‘pritisk’ in prošnje mladih pod 18 let. Vesel sem, da lahko ta petek sami pridejo tudi mlajši. Veselim se še enega koncerta, gostov in velikega žura!“ pravi Basi, so mu med prvim koncertom na odru družbo delali Nika Zorjan in Il Divji.

Vstopnice za petkov koncert so še na voljo. 

Že poznate najbolj zabaven kanal ta hip?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.