Magazin > VIP
18831 ogledov

Tržna niša: Raayju s tem padla sekira v med

maraaya Facebook
Slovenskim glasbenikom to lepo polni mošnjičke ...

Menedžer Luka Basija, Raay, o tem, kako donosni so poročni hiti. Po Basijevem U bjelom  (V belem op. a.) je poročno skladbo letos izdala tudi Neisha, naši glasbeniki pa radi in redno nastopajo na porokah. Koliko za to računajo, si lahko preberete tukaj.

"U bjelom ni bil načrtno narejen za to, da bi Luka z njim nastopal na porokah, ker je že prej z drugimi skladbami nastopal na porokah. Bolj kot po videospotu, pa se je preboj zgodil, ko je ven prišel posnetek poročnega para, kateremu je Luka nastopal z skladbo U bljelom. Ta pesem ima res močno besedilo in pogosto ženini na ta način presenetijo svoje neveste, se pa zgodi, da tudi nevesta sama sebi naroči presenečenje. V devetdeset odstotkih nato tečejo solze, zato ženine vedno opozorim, naj tega ne naredijo med prvim plesom, ker ga zaradi ganjenosti neveste lahko uničijo. Pogosto pa ima zaradi lepih zgodb solzne oči tudi Luka. Enkrat je brat svoji sestri podaril pesem Seko moja, saj sta se razselila v druge kraje," pravi Raay.

Veliko bolj redkobeseden pa je o cenah svojih varovancev: "Luka sedemdeset odstotkov porok odigra v Sloveniji, trideset odstotkov pa na Hrvaškem. V cenah ne bi govoril, to je med nami in naročniki. Cene so različne, kdaj naredimo tudi kaj promocijsko ali zastonj, če nam je zgodba všeč."

Komentarjev 3
  • Avatar jezeran
    jezeran 11:25 07.september 2019.

    Njemu je vse donosno, posiljuje z mladimi glasbeniki, ker pozna vse lastnike radio postaj, te pa guncajo ene in iste pesmi non stop. Denar pa kaplja Raay-u, ta pa najbrž posledično procente nazaj lastnikom radio postaj. Vse je to ena ...prikaži več velika mafija s SAZASOM na čelu

Sorodne novice