Magazin > Odnosi in prosti čas
3492 ogledov

Tako hedonistično poletne večere preživlja Neisha

Skrivna večerja
1/10
Peter Irman
Pravi, da je čisto preveč vroče, da bi človek delal karkoli drugega, kot užival.

Priljubljeno pevko Neisho smo ujeli na enem izmed najbolj ekskluzivnih kulinaričnih dogodkov – Skrivni večerji, ki je tokrat potekala na Gradu Prem, kjer bo 3. avgusta Neisha tudi koncentrirala. Pevka se je prepustila kulinaričnemu razvajanju Peti Kapetanovič in vinski spremljavi Gordia. In čeprav je znana po svojem strogem telovadnem režimu, ki nam ga je razkrila pred kratkim, pravi, da je trenutno čisto preveč vroče za tako disciplino in da zato le uživa in dobro je. 

"To je bila prva iz posebne serije Skrivnih večerij! V sodelovanju z Zeleni Kras - Green Karst bomo v juliju, avgustu in oktobru organizirali tri malo manj Skrivne večerje. Ker želimo, da z nami skupaj odkrivate in spoznavate manj znane, a čudovite kotičke slovenskega zelenega krasa, bomo izjemoma vnaprej predstavljali lokacije. A brez skrbi - ščepec skrivnostnosti bo na krožnikih še vedno prisoten, doživetje bo še vedno neponovljivo in družba še vedno izjemna," pravita organizatorki Andreya Freyer in Melinda Rebrek. 

Skrivna večerja | Avtor: Peter Irman Peter Irman

Skrivne večerje so sicer dogodki, ki se odvijajo na do zadnjega skritih lokacijah, za katere ne bi nikoli pričakoval, da lahko postanejo restavracija za en večer. Gostje se prijavijo preko spletne strani in vedo le, kdo jim bo kuhal in kdaj, vse ostalo ostane skrito tako rekoč do zadnjega. Tri ure pred začetkom dobijo obvestilo o lokaciji. Kombinacija chefa, jedilnika, vina, lokacije in družbe pa se ne ponovi nikoli več. Tokrat je gostom kuhala Peti Kapetanovič, ki ima svojo restavracijo na Dvornem trgu v Ljubljani in začarala s svojim slavni raviolom 181 z rumenjakom, tartufi in kaviarjem postrvi, ki ga je postregla za toplo predjed. 

Skrivna večerja | Avtor: Peter Irman Peter Irman

Večerja je potekala v Gradu Prem, ki zagotovo sodi med lokacije, primerne za majhne butične poroke, daleč stan od vrveža. Skriti kotiček v osrčju Brkinov nudi diskretnost, ki je podkrepljena z osebnim pristopom in fleksibilnostjo. Na gradu potekajo tudi vsakoletni dogodki, ki predvsem v poletnem času obiskovalce privabijo z glasbenimi koncerti, umetniškimi prireditvami in dnevi odprtih vrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.