Magazin > VIP
8865 ogledov

Ulala, Buhova Neisha pa zna prebuditi domišljijo!

Neisha Instagram
Tako dobro še ni bila videti!

Naša pevka Neisha na svojih Instagram fotografijah kar žari, oboževalce pa je razveselila tudi s fotografijami v spodnjem perilu. Zaupala nam je, da pridno telovadi, a tudi pridno uživa, kar je očitno ravno prava kombinacija za njen vroči videz. 

"Pridna sem, pridno pa tudi jem in uživam življenje. Treba se je znati nositi, objeti svoje obline in jih poudariti. Ohlapna oblačila te namreč naredijo še bolj širokega. Drži pa, da imam ogromno dogodkov, spat hodim ob poznih urah, ob poznih urah tudi jem, včasih tudi kaj spijem in če ne bi bila pridna, bi se razcvetela," pravi pevka, ki brez težav razkrije svojo telovadno rutino: "Dvakrat tedensko hodim na vadbo X body, enkrat na teden se dobim z osebno trenerko, vsaj dvakrat tedensko pa skočim na kakšen hrib, najraje na Planino nad Vrhniko, Šmarno goro ali Krim. Mi je pa postavo najtežje vzdrževati poleti, saj mi zastaja limfa, zato hodim na maderoterapijo, ki pomaga, dokler hodim redno. Skrb za zdravje je najboljša naložba, zato tudi imam vse te trenerje, saj se mi sami ne bi ljubilo, tako pa vem, da me nekdo čaka in da bo jezen, če me ne bo. Zaradi kroničnih težav zelo pogosto zbolim, tako da takrat žal ne morem telovaditi."

Pred njo je ustvarjalno poletje, septembra pa se odpravlja na sanjsko potovanje: "Nimam veliko nastopov, nekaj na začetku julija in nato šele avgusta. Vmes bom malo na morju, tudi nekaj novega bom posnela. Levji delež mojega dopusta pa bo v prvi polovici septembra, ko se odpravljam v ZDA. Z avtomobilom bom prečesala nacionalne parke, se ustavila v Las Vegasu in se odpeljala vse do Los Angelesa."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...longing for some sunshine

A post shared by Neisha-Neza Buh (@neishamusic) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 8
  • ode 08:30 07.junij 2019.

    Če bi ji z loposukcijo izsesali kakšnih 20 kg loja...Ko ona "poje", ne razumem niti ene besede. Pa tudi njeni umotvori so "enakega videza in okusa". Kot kitajska hrana.

  • Avatar Termiolla
    Termiolla 01:24 06.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • bebo2 20:01 05.junij 2019.

    Meni ni prebudila ničesar. Je ful antipatična in daaaaaaaaleč od seksi.

Sorodne novice