Magazin > VIP
14766 ogledov

Neisha skoraj neprepoznavna, je kriv lepotni popravek?

Neisha Mediaspeed
Neisha je na premieri muzikla Madagascar presenetila s svojo podobo.

Pevka Neisha, ki ne boža le ušes, temveč tudi oči, je na premiero muzikla Madagaskar prišla urejena kot iz škatlice, skoraj tako zelo, da smo jo komaj prepoznali. So kriva ličila ali se je Neisha zatekla k estetski kirurgiji?

neisha Magazin Neisha sveže zaljubljena, to je njen izbranec!

"Ne, ni botoks, sem še premlada. Drži pa, da sem imela v soboto virozo in visoko vročino, a sem se vseeno odpravila podpreti svojega najboljšega prijatelja Nejca Simšiča. Da bi zakrila znake bolezni, sem se močno naličila in skupaj z zabuhlostjo je delovalo, kot da sem malo bolj zategnjena. Priznam pa, da to ni bila najboljša ideja, ker sem naslednji dan le še bolj zbolela," je v svoj zagovor povedala Neisha, ki z virozo ali brez, izgleda čudovito.

Neisha Magazin To je uspeh Neishine sestre

Sicer je glasbenica že od pomladi srečna v objemu novega fanta, pravi, da ljubezen še ceveti in upa, da bo "držala tudi čez zimo"

Komentarjev 2
  • Jožef Koprivnikar 10:50 07.oktober 2018.

    Lepotni popravki so blef, kaj bo pri šestdesetih, dala napeti kožo ?

  • Snežinko 10:09 07.oktober 2018.

    "Pevka Neisha , ki ne boža le ušes, temveč tudi oči"??? ... Ana , ti to resno? Imaš tudi ti gripo ali kaj podobnega? Lepo prosim, no, daj se vsaj malce obvladaj... S tem nikakor nočem reči kaj slabega, ampak ...prikaži več ženska je pač čisto povprečna in nikakor ne "boža oči"...

Sorodne novice