Magazin > Film & Glasba & TV
344 ogledov

"Vokalno bo morala še dosti narediti"

manuella Anže Petkovšek
Do maja ima ManuElla še čas, da izpili nastop, pravi glasbenik, ki nas je v preteklosti že zastopal na Evroviziji.

"Kako lahko rečejo, da bodo o zmagovalcu odločali gledalci, če je strokovna komisija odločila, kdo bo šel v finale. To je malo butasto," se ob način izbiranja letošnje zmagovalke Eme najprej obregne Vili Resnik. Zmagovalna pesem se mu zdi v redu, obenem pa dodaja, da je najpomembneje, da je všeč ljudem. "Punca bo morala vokalno še dosti narediti. Kapo dol vsakemu, ki nastopa na tem tekmovanju, ampak na Eurosongu ni milosti. Jaz trdim, da mora biti dober vokalist, a se je še enkrat izkazalo, da očitno to ni pomembno."

Vsekakor pa je zmagovalko treba podpirati. Do maja je še nekaj časa, tako da ima ManuElla še čas izpiliti nastop. Vendar pa Resnik opozarja, da si na odru sam. "Ni milosti. Takrat ti tudi piljenje ne pomaga, ker je stres zelo velik. Od osebnosti je odvisno, kako lahko preneseš tako stresno situacijo," pravi.

"Pesem ima pozitiven naboj. Glede na to, kaj vse smo slišali, se mi zdi, da je bila izbira prava," ocenjuje Neisha, ki ManuElli želi vse najboljše. 

"ManuElla je imela dobro, zanimivo pesem, ki gre v uho. Zdi pa se mi, da ni tako zelo posebna, da bi jo na Eurosongu opazili," meni Žana, ki je imela drugo favoritko. "Meni je bila bolj všeč Raiven, ker je imela na odru posebno energijo, tako da mi je kar malo žal, da ni zmagala."

Komentarjev 2
  • markus 20:24 01.marec 2016.

    Želim ji najboljše. Sicer vidim stvari še malenkost drugače kot Vili. Motijo me zmeraj ti backvokali. In kot vidim, je spet ista spremljevalna pevka, kot že xx let. Se je spomnim, ko je nastopila skupaj z Evo Boto v Bakuju ...prikaži več in zelo pokvarila celoten nastop s povsem napačno zapetim uvodom pesmi. Tudi na pogled ta backvokalistka ni ravno privlačna in spet jo rinejo v ospredje. Tudi z Majo Keuc je že bila na Eurosongu. Manuella, če želiš v finale, znebi se te slabe backvokalistke. Sicer pa v vsakem primeru obžalujem, da Slovenci nismo izbrali Raiven.

  • Papaja Popi 19:57 01.marec 2016.

    Spet bomo prvi - od zadnjega konca.Ponovno prvič.