Magazin > Film & Glasba & TV
89 ogledov

Nejc boksarju brisal "švic“

nejc simšič youtube.com
Neisha je k snemanju novega videospota We can die young povabila najboljšega prijatelja Nejca Simšiča.

Pevka Neisha je posnela nov in divji videospot za pesem We can die young, ki je angleška priredba slovenske pesmi Tandem. Pravi, da je slovenska različica posvetilo prijatelju Nejcu Simšiču, saj sta „že velikokrat kakšno ušpičila“. Nejc se je tako preizskuil v manjši igralski vlogi, kjer je boksarju brisal pot.

Ob vprašanju, kako sta se odločila, da bo tudi Nejc nastopil je pevka v smehu povedala: "Rekel je, da bo šla glava, če ne bo v videospotu“ in ob tem dodala: "Nejc je moral biti zraven, ker je del te zgodbe, on je del moje zgodbe.“

Sicer je Neisha pri pesmi We can die young sodelovala s švicarskim produkcijskim dvojcem Empirical Brothers, ki sta pripravila pesem v slogu trapa in hip-hopa. "Ta pesem ima že nekaj oblik in ta oblika se mi je zdela najbolj atraktivna, super je, ker je mednarodna zgodba. Ta verzija mi je predstavljala največji izziv za vizualizacijo. Se mi zdi, da je to en tak lep glasbeno športni projekt,“ pravi pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.