Magazin > Film & Glasba & TV
5931 ogledov

Raay: Očitajo mu, da "izrinil" ostale glasbenike

maraaya Facebook
Dolgo časa so mu očitali, da je s svojimi varovanci "izrinil" ostale glasbenike, a so na sceno prišli novi producenti, ki mu že konkretno "dihajo za ovratnik".

Glasbenemu producentu in ustvarjalcu Raayu so dolgo časa očitali, da domače radijske postaje vrtijo le njegove glasbene uspešnice in uspešnice njegovih varovancev, med katerimi so tudi BQL, Nika Zorja, Ula Ložar, Manca Špik, Luka Basi in Isaac Palma. Že nekaj časa pa so na sceni tudi drugi uspešni producenti, med njimi Žan Serčič, za katerega pa Raay pravi, da ni številka ena med mladimi producenti. 

Luka Basi Video Magazin Naš pevec presenečenje za nevesto, gledala ga je bolj zaljubljeno kot ženina

"Med mladimi producenti bi izpostavil predvsem Joviča. Damjan Jovič je tisti, ki se je postavil na sceno in dela zelo dobre pesmi. Vesel sem za Cazzafuro, ki mu ne uspeva le pri nas, temveč tudi izven naših meja. S Senidah je naredil velik preboj, dela tudi z Nino Pušlar. Vesel sem, da se pojavljajo novi producenti, na prvem mestu pa bi res izpostavil Joviča in Cazzafuro," pravi Raay, ki Serčiča sicer ne daje v nič: "Žan je super dečko in ko bo kaj res odmevnega, sem vesel in ga bom tudi podprl. Povedal sem mu, da mi je všeč, da dela in da se novi, mladi producenti razvijajo, težko pa komentiram, da kdo nekoga prehiti, brez, da prej izpostaviš dva, ki si res zaslužita omembo. Jović je konec koncev naredil kariero Challetu Salletu. Vsa čast, da je mlada scena še dodatno začela delati in da se med njimi vzpostavlja super vzdušje."

maraaya Magazin Za nekaterimi tekmovalci Eme stali slavni botri
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice