Magazin > Film & Glasba & TV
9860 ogledov

Za nekaterimi tekmovalci Eme stali slavni botri

maraaya Facebook
Čeprav je bila Ema letos polna svežih glasbenih imen, pa so za nekaterimi izmed njih stali stari mački slovenske glasbene scene.

Raay z Ulo in Kim

Raay je tudi letos na Emo poslal svoje varovance, Ulo Ložar, ki se je sicer že udeležila otroške Eurovizije, in pevko Kim, vendar je nad tem, da je letos manjkalo zvenečih glasbenih imen malce kritičen. "Ema bi morala biti presežek znanih imen. Zlepa ali zgrda. Če se ne prijavijo, jih povabiš ali kličeš toliko časa, dokler jih ne dobiš. Tak festival bi moral biti vrhunec vsega, nato pa pride veliko izvajalcev, ki jih praktično prvič slišiš. Morda je to zanimiva odločitev, ki pa se bo s časoma pokazala, ali je pravilna. Cela ekipa, ki je delala Emo je zadevo izpeljala vrhunsko in profesionalno in ne moram si predstavljati, kako noro bi šele bilo z znanimi imeni. Morda nimajo interesa ali prave motivacije. Na podlagi izkušen moji BQL in Nika Zorjan niso želeli na Emo, ker dajo ljudem premalo teže," je oster Raay.

S soprogo Marjetko odkrito priznata, da sta pričakovala, da se bo v super finale uvrstila ena od njunih varovank, Ula ali Kim: "Realno lahko povem, da sva z najinim občutkom pričakovala, da bo ena izmed najinih pesmi v finalu. Razočarana nisva nič več, najbolj smo bili prvo leto s Heart of gold."

Lea Sirk Otročja reakcija Magazin Naplavilo nov posnetek Lee Sirk po koncu Eme: "Ko jih je**!"

Ema 2019 | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Jurasova za Okustičnimi

Po dolgem času se je na TV Slovenija oziroma na Emi pojavila Jadranka Juras, ki je del tria Okustični, a je na odru nismo videli. Dvojec je Jurasovo k sodelovanju povabil že pred časom. "Sedaj skupaj snemamo ploščo in smo nek trio adijo," je povedala Jurasova, ki pa nad tem, da se jim ni uspelo uvrstiti v superfinale, ni razočarana, saj sta ji zmagovalca Zala in Gašper zelo simpatična in jima je dobro uvrstitev napovedala že, ko je njuno skladbo slišala prvič: "Morda je bilo res dosti tega, da na odru glasbeniki iz sebe delajo show mane, kar nima več nobene veze z glasbo. Letos je bil poudarek na novih obrazih, seveda pa so vmes tudi dobro prekaljena imena."

Ema 2019 | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Šarac ponovno na sceni z Renato

Po dolgih letih glasbenega zatišja se je na sceno z Renato Mohorič vrnil vdovec Simone Weiss, Goran Šarac, ki pa je bil nad zmagovalno skladbe Eme, Sebi, zelo razočaran. "Kot dolgoletni skladatelj sem zelo v precepu, ko to poslušam. Zmagala je ena wellness pesem, ki jo poslušate, medtem ko vas masirajo. Anemična glasba, ki ne pušča nobenega vtisa. V glasbi sta dva principa, energija ali emocija, to pa je nekaj tretjega. Očitno gre svet v narobe smer," je med drugim odkrito povedal.

Ema 2019 Zakulisje Magazin Ema 2019: Tega, kako so se "afnali", gledalci niste videli

Goran Šarac | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Komentarjev 5
 • Avatar Evalesanna
  Evalesanna 00:07 20.februar 2019.

  Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

 • ECKING 16:20 19.februar 2019.

  to pa so slovenski "zvezdniki" sami zase hahaha pacienti

 • Snežinko 13:59 19.februar 2019.

  Dragi Raay, znani in uveljavljeni pevci že daaaavno ne sodelujejo več v EMI, ker že daaaavno vedo, da je to ena velika "kuhna" in da sploh ni pomembna pesem ali izvajalec, ampak izključno politika oziroma znanstva. In točno to se ...prikaži več je pokazalo tudi letos. Žalostno, toda resnično.