Magazin > Film & Glasba & TV
19015 ogledov

Lei Sirk na Emi ušlo: "Pa ne morem f***** verjet"

Ema Anže Petkovšek Zala Kralj in Gašper Šantl, zmagovalca Eme 2019.
Ko je Ajda Smrekar razglasila zmagovalca Eme 2019, je marsikdo debelo pogledal.

Zmagovalca Eme 2019 sta Zala Kralj in Gašper Šantl. Njuna skladba je s 4.666 glasovi prehitela drugouvrščeno skladbo Kaos, ki jo poje Raiven in ki je prejela 1.735 glasov. 

Ob razglasitvi je bila vidno presenečena tudi Lea Sirk, ki je kot lanska zmagovalka stala na odru, da bi predala nagrado. Čestitala je zmagovalcema in nato tudi Raiven, ki je tokrat že tretjič lovila vozovnico za Evrovizijo. Pri tem pa je pozabila, da je njen mikrofon še vedno prižgan. "F*** no. Pa ne morem f***** verjet," ji je ušlo. Seveda pa tega niso preslišali gledalci.  

"Bila sem sigurna, da bo zmagovalka Reiven. Mislila sem si, da ima to. Če ne letos, kdaj? Res je bila pripravljena, tako kot sem bila jaz lani in sem ji privoščila, da se ji to zgodi. Zdi se mi, da je za Zalo in Gašperja še dovolj časa, Raiven pa se je že trikrat resnično dobro izkazala, a kot da je vesolje ne želi poslati na Evrovizijo. Verjetno bi se sama odločila za Raiven, ker bi vedela, da bo to dobro izpeljala. A zagotovo se je, tako zanjo, kot za Zalo in Gašperja, to zgodilo z nekim namenom. Jaz se prepuščam in sem pripravljena pomagati z nasveti, ker to res ni lahka stvar," je svojo reakcijo za Žurnal24 pojasnila Sirkova in priznala, da je bila nad zmagovalcema, kot je bilo tudi videti, presenečena, a ju vseeno zelo podpira: "Pri njima sem že od začetka čutila neko magijo, nekaj drugačnega, zato smo se skladno odločili, da je čas za nekaj novega, za nove, drugačne obraze. Upam, da bosta iz tega naredila maksimalo in da se takega odra ne bosta ustrašila, saj to ni mačji kašelj. Zelo težko je, včasih imaš najbolj izkušene ljudi in se sesujejo, včasih pa največji novinci naredijo največje premike. Želim si, da bi zaupala ekipi, ki te v težkih trenutkih dviguje in v velikih trenutkih postavila na realna tla. Treba je biti realen in se zavedati, da je od danes naprej garanje."

Ema Magazin Zmagovalca Eme: "Nočeva ravno poudarjati, da sva zaljubljen par"

Ema 2019 Magazin Dobili smo zmagovalca Eme 2019
Komentarjev 12
  • Avatar Petistella
    Petistella 00:21 18.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • Avatar olor
    olor 19:20 17.februar 2019.

    Oprosti punči, ne znaš govoriti, kaj šele peti. Ubup.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:44 17.februar 2019.

    To je še slabš,kot od "dreiakorden"muzikantov,košta nas pa tolk,kot TEŠ-6?Beda,ki nima zveze z musko!

Sorodne novice