Magazin > VIP
14389 ogledov

Lea Sirk šokirala oboževalce: "Neeee, Lea, neeee"

Lea Sirk Mediaspeed
S fotografijo na Instagramu oboževalce spravila v šok.

Lea Sirk je znana po svojih drznih pričeskah in izbiri oblačil, a tega, kar je objavila včeraj, ni pričakoval nihče. Lea je na svojem Instagram profilu namreč objavila fotografijo, na kateri je popolnoma brez las. Njeni številni oboževalci so bili v šoku, le redki so ji čestitali za pogum. 

lea sirk Evrosong Magazin Iz Lee Sirk se je ponorčeval celo Ryanair

Ker je Lea prava kameleonka, kar se videza tiče, bi ji z lahkoto nasedli, da se je res pobrila na balin, a tega seveda ni storila. Gola pričeska je bila namreč le del maske na snemanju njenega novega videospota, čeprav, roko na srce, je Lea tako lepa, da ji paše celo gologlava "pričeska".

"Z videospotom smo želeli uprizorit, da ni pomembno, kakšni smo, da moramo sprejemati drugačnost, da recepta za življenje ni, zato je še toliko bolj pomembno, da se med seboj sprejemamo. In kako bi to lahko bolje uprizorila, kot z najbolj možno drzno pričesko. Glede na to, kako uničene imam že lase od roza barve, bi bilo verjetno pametno, če bi se pobrila, a se za enkrat še ne bom," je Lea povedala o drzni potezi, ki jo je naredila na snemanju za novi videospot Recept za lajf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lep dan vsem / have a nice day everybody 😝 ... #receptzalajf #newsingle #comingsoon

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice