Kaj dogaja
81 ogledov

Barvanje las: Z roko v roki z naravo

lasje, las, česanje, nega las Profimedias
Udeležite se predavanja o naravnem barvanju las v nedeljo, 10. junija, ob 18. uri v hiši Zahir v Mariboru.

Zgodovina se vrača in vse več ljudi je pripravljenih prisluhniti tradicionalnim naravnim rešitvam. Trend sintetičnih barv postaja preteklost, prihaja era naravnih barvil za lase. Zakaj? Iz dneva v dan nam je pomembnejši odnos do našega telesa in njegovega dobrega počutja. Zavedamo se, kolikim kemikalijam smo dnevno izpostavljeni in kako vplivajo na nas. Poraja se pa vprašanje, kaj s svojim početjem delamo Naravi… smo dovolj zavestni tudi ob tem?

Spremembe se delajo z majhnimi in zanesljivimi koraki. Na predavanju se boste naučili, kako so vaši lasje lahko zdravi, lepi in sijoči, ne da bi ob tem zastrupljali sebe in okolje. Predavanje vas bo popeljalo skozi magičnost barvanja las z 100% naravnimi pigmenti, katere pigmente lahko uporabite in kaj vse z njimi dosežete.

Predavala bo Klavdija Hladin iz Studia naravne lepote Inanna, strokovnjakinja za barvanje z naravnimi pigmenti. Dogodek je brezplačen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice