Magazin > Lepota & telo
2959 ogledov

S temi hitrimi triki nad narastek in sive lase

lepotica, lasje, manekenka Profimedia
Štirje trki, s katerimi boste na hitro osvežili barvo vaših las …

Mislite v naprej
Najboljša barvna izbira, da prikrijete tistih nekaj prvih sivih las, so svetli prameni. Ni potrebno, da čez noč iz rjavolaske postanete svetlolaska, saj se lahko odločite za različne novodobne barvne tehnike, pri čemer koren las ohranite temen, vedno svetlejši odtenki pa se prelivajo do vaših konic. S tako tehniko bodo manj vidi tudi sivi lasje in narastek. 

Promo Uporabno Izgubljate lase? To Vam bo v enem mesecu pomagalo do gostejših las

Pol trajna barva za lase
V vsaki drogeriji lahko kupite barvni šampon ali pol trajno barvo za lase, ki ne poškoduje vaših las. Izperete jo že po petnajstih minutah in drži dva tedna ali malo dlje, odvisno od tega, kako pogosti si umivate lase.

Barva v razpršilu
Barve v razpršilu delujejo kot obarvani suhi šampon. V trenutku rešite težavo z narastkom ali sivimi lasmi, a rezultat bo zdržal le do naslednjega pranja las. 

burger, kosilo, hrana, debelost Magazin To je razlog, zakaj se z leti lažje zredimo

Maskara 
Hitra rešitev je tudi maskara v odtenku vaših las. Ta metoda je zelo učuinkovita in hitra, če vam ven "seka" le kakšen siv las ali dva. Po celotni dolžini ga namažite z maskaro in počakajte, da se posuši. 

Komentarjev 1
  • Ashley_Burns 17:11 23.september 2018.

    Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na spletu.... Moj prijatelj že več mesecev povprečno 36k in dela 28 ur na teden.... Ne morem verjeti, kako enostavno je ...prikaži več bilo, ko sem ga poskusil. To je tisto, kar počnem.... Kliknite na to, pojditee na tehnični jeziček za več podrobnosti ...... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice