Magazin > Lepota & telo
9898 ogledov

Štiri modne napake, ki vam dodajo leta

Zivljenje 12.03.14,  moda, oblacila, foto: shutterstock Shutterstock
Tudi pri oblačenju lahko naredimo napake, s katerimi pošiljamo drugačna sporočila kot smo si želeli in te štiri so zagotovo med njimi …

Slabo krojena obleka ali krilo

Popolno oblačilo, ker smo oblečeni in urejeni že z enim kosom. Naj bo obleka poslovna ali seksi, prvo pravilo je, da se nam prilega na postavo. Kroj, ki nam je pisan na kožo, bo poudaril naše atribute, medtem ko bo slabo krojena obleka ali krilo poudarila dele, ki jih ne želimo poudariti. Obleke, ki jih že imamo v svoji omari in nam ne pristojijo najbolje, lahko rešimo tako, da jih ukrojimo po svoji postavi. Pomembna je tudi dolžina, saj nas predolgo krilo lahko postara, prav tako pa tudi prekratko, če ni v skladu z našo postavo in priložnostjo. 

Čevlji in torbica v enaki barvi

Tako kot šminka in lak za nohte, tudi čevlji in torbica v enaki barvi nista več modno pravilo. Ravno nasprotno, tako usklajene kombinacije delujejo staromodno in vas postarajo. Pustite domišljiji prosto pot in kombinirajte barve za učinek mladostnega videza. A ne pretiravajte!

Čevlji s polno peto

Čeprav so mega udobni, nas čevlji s polno peto, posebno nižjo, postarajo in ne izgledajo nič kaj elegantno. Obstaja veliko drugih modelov čevljev z visoko peto, ki veliko bolj laskajo ženski postavi. Na primer čevlji s štirikotno peto, špagarice ali sandali s platformo. 

Prevelike moške srajce

Široka moška srajca, pod katero skrivate svoje telo, izgleda zelo neuradno in prav nič ženstveo. Če si želite skriti kakšen del telesa, raje izberite žensko netelirano srajco ali nek drug kroj oblačila, ki uspešno prekrije dele, ki si jih ne želite izpostaviti. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.