Magazin > Lepota & telo
6515 ogledov

Znana Slovenka ima na obrazu ličil za 500 evrov!

ličila, kozmetika Shutterstock
Lea Filipovič, bolj znana kot ena naših najuspešnejših vlogerk Lepa afna, je na svojem kanalu pokazala, kako izgleda obraz, naličen z ličili v vrednosti 500 evrov.

Z, brez, pisano, naravno … Lea Filipovič izgleda fenomenalno ne glede na to, kaj da nase. Verjetno bi jo moški oboževalci še najraje videli brez vsega, a kaj, ko svoje videe po navadi snema le do prsi. Ker so njena strast ličila, nas vedno, ko jo gledamo, prime, da odhitimo v kopalnico in se malo naličimo, a kaj, ko imamo v svoji zbirki le kakšnih pet produktov, Lea pa verjetno petsto, pa vseeno tudi brez enega samega izgleda fenomenalno.

Angelina Jolie Magazin Lepotne skrivnosti Angeline Jolie

Kakorkoli, pred kratkim se je lotila luksuznega podviga in svojim sledilcem demonstrirala, kako izgleda, če se naličiš z lepotnimi produkti v skupni vrednosti petstotih evrov. Za  ta izgled je uporabila okoli dvajset različnih produktov in pripomočkov, najdražji med njimi pa je stal dobrih petdeset evrov.

Komentarjev 15
  • smejka 15:30 01.junij 2018.

    Neprimerna vsebina.Veliko ljudi dela ves mesec za 500€.Veliko jih nima za osnovno preživetje....Kaj ko bi punčara raje komu pomagala?

  • miki1234 13:30 01.junij 2018.

    omg.... koliko lepih žensk poznam, ki so brez ličil 100x lepše od te punce... nekatere so tudi precej starejše od nje, pa vseeno bolj vredne greha. super članek ;)

  • Lovebites 09:35 01.junij 2018.

    Ancka,Polje ima posteljo zate.Tvoji zmazki obupni,okus za estetiko tudi,a vse lezbace isto razmisljate al kako.Malo bolj natancno jo poglejte,preveliko celo,preveliki zobje in usta,vse na njeni face kr neki,....pa kje vidis lepoto?Ni poanta,da je cela fejk in nake up,ampak ze v ...prikaži več osnovi ta bejba ni lepa,ker ima na obrazu vse preveliko....glava zgleda grozna od tega cela,celjust da ne govorim...kje to jemljes,take bullshitizme,resno vprasam.Njo resi edino estetska kirurgija,noben make up.

Sorodne novice