Magazin > VIP
3530 ogledov

Lepotne skrivnosti Angeline Jolie

Angelina Jolie
Angelina Jolie se lahko pohvali z brezhibno kožo. To so njene skrivnosti.

Polne ustnice, bujni lasje, žareče oči in brezhibna koža. Zdi se, da Angelina Jolie, vsaj kar se videza tiče, nima lepotnih napak. Lepotica sicer trdi drugače. "Imam zelo vpadljive obrazne poteze. Če bi vse naličila, bi bila videti kot klovn," je povedala v intervjuju za Instyle. Angie zato prisega na zelo naraven make up in se drži načela "manj je več".

To boste vedno boste našli v njenem hladilniku

42-letnica poudarja, da je treba po 40. letu še bolj paziti na prehrano in redno telovadbo, saj se vsi spodrsljaji takoj poznajo na koži in tudi ostalih predelih telesa.

Angelina pravi, da na dan spije tri litre vode in da je ravno zaradi tega njena koža tako čvrsta in sijoča. Veliko se prehranjuje z zelenjavo, olja v avokadu in ribah pa ji pomagajo pri ohranjanju fit postave. Kadar igralki zadišijo ogljikovi hidrati, poseže po polnozrnatem kruhu in testeninah. Redno uživa tudi naravni jogurt, ki vzdržuje ravnovesje črevesne flore. Sladkorju se zvezdnica izogiba. Za sladico tako najraje uživa papajo, ki vsebuje zelo malo sladkorja. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.