Oglaševanje
10677 ogledov

Najboljša krema proti gubam po mnenju strokovnjakov

PostQuam PostQuam
Ob tako široki ponudbi krem proti gubam na našem trgu kupci težko dobijo informacije, katere so tiste res učinkovite. Zato smo v vašem imenu za mnenje zaprosili strokovnjakinjo mag. Tamaro Čander, licencirano prehransko svetovalko in avtorico priročnika »5 skrivnosti za ohranjanje mladostnega videza«.

Pozdravljeni, hvala ker ste si vzeli čas za naše bralce. Za začetek nas zanima, kakšno je vaše mnenje o raznovrstni, če ne celo preširoki, ponudbi krem proti gubam na našem trgu?

Pozdrav tudi vam, z veseljem delim svoje izkušnje z vami in z vašimi bralci. Kreme proti gubam so pravi hit širom sveta in tudi Slovenija glede ponudbe ne zaostaja kaj dosti. Ker praktično skoraj ne obstaja ženska, ki ni nikoli poskusila kreme za pomlajevanje, ni presenetljivo, da so se s tem začela ukvarjati tudi podjetja, ki v preteklosti tovrstnih izdelkov niso prodajala. Tukaj pa se po mojem mnenju pojavlja tudi glavna in največja težava, saj številna podjetja v želji po hitrem in boljšem zaslužku na trg pošiljajo kreme, katere za sabo nimajo ustreznih testov in analiz, na podlagi katerih bi lahko upravičeno trdili, da zares delujejo.

PostQuam | Avtor: PostQuam PostQuam

Kako pa to vpliva na stranke? Predvidevamo, da je kar nekaj takšnih, ki se »opečejo« z nakupom nepreverjenih krem in so zato nad učinki razočarane?

Absolutno! Po pogovorih z uporabnicami opažam, da jih je večina preizkusila veliko različnih krem proti gubam, saj so jih prepričale obljube proizvajalcev o neverjetnih rezultatih in so se za nakup odločile povsem impulzivno. Najpogostejše slišim, da so bile po nakupu neustrezne kreme razočarane nad rezultati, hkrati pa besne, ker je se je pogosto zgodilo, da kreme niso mogle več vrniti ali pa celo, da je za prodajalci izginila vsaka sled.

Kaj torej priporočate uporabnicam, ki se zanimajo za zmanjšanje gub na obrazu, a ne želijo biti razočarane ter po nepotrebnem zapravljati svojega denarja?

Vsekakor je priporočljivo, da upoštevajo mnenje strokovnjakov in da se odločijo za nakup krem proti gubam priznanih znamk, ki so specializirane za obrazno kozmetiko ter da ne uporabljajo krem za »masovno proizvodnjo«, ki jih najdemo v praktično vsaki trgovini. Če neko podjetje slovi po izdelavi navadnih krem ali šamponov in si lahko zato privošči financiranje množične reklamne kampanje, še ne pomeni, da ima tudi kvalitetno kremo proti gubam, saj je to povsem drugo področje in o tem je treba razmišljati že pred nakupom. 

Izkušnje imate z večino krem proti gubam, ki so danes na voljo v Sloveniji, katere pa so tiste, ki so vas najbolj prepričale? 

PostQuam | Avtor: PostQuam PostQuam
Potrebno se je zavedati, da je pri takšnem priporočilu potrebno upoštevati kar nekaj faktorjev, med njimi tip kože, ceno in namen – če gre za dnevno, nočno ali kombinirano kremo, saj v tem primeru znižate strošek na pol, ker vam ni potrebno kupiti dveh dopolnjujočih se proizvodov.Mora vas bo začudilo, ampak najdražjih krem (za 100 eur ali več) osebno ne priporočam, ker v večini primerov plačate zgolj znamko, ne pa boljših rezultatov. Prav tako vam priporočam, da se izogibate tistih najcenejših, saj imajo takšno ceno z razlogom. Raje se omejite na »zlato sredino«, kjer lahko najdete najkvalitetnejšo kremo po primerni ceni.Sama sem preizkusila precej krem proti gubam in zaenkrat me je najbolj prepričala krema proti gubam PostQuam Unique 3in1 španskega podjetja PostQuam, ki se že od leta 1982 ukvarja z izdelavo vrhunske profesionalne kozmetike za vizažiste in lepotne salone po celem svetu.

Odlično, vendar sklepamo, da vrhunska kozmetika za lepotne salone ne sodi med izdelke, ki bi si jih lahko privoščila vsaka povprečna ženska? 

Kot rečeno, pri svojih predlogih absolutno upoštevam tudi ceno. Pozitivna stran kreme PostQuam Unique 3in1 niso samo dobri rezultati, ampak tudi dejstvo, da se uporablja kot dnevna in nočna krema hkrati, ter mi zato ni potrebno kupiti dveh, ki ju je v primeru potovanj tudi precej nadležno nositi s sabo. To kremo pa pogosto vržem kar v torbico in gre z mano povsod.Tisto, kar bo še posebej razveselilo uporabnice v Sloveniji, pa je novica o tem, da je PostQuam prilagodil ceno za našo državo in medtem ko na njihovi uradni strani PostQuam.com ta krema stane kar 63 eur, imajo na uradni slovenski strani PostQuam.si akcijo, s katero za 49,99 eur dobite kar dve kremi. Torej, če preračunamo, prejmete eno kremo za 25 eur, pa še poštnina je brezplačna. To pa je zelo ugodna cena za tako vrhunsko kremo. 

Kako to, da priporočate ravno to kremo proti gubam? S čim vas je posebej prepričala, razen z ugodno ponudbo, kar pa zagotovo ni bil odločitveni dejavnik?

Prav imate, pri takšnem produktu mi cena vseeno ni najpomembnejši dejavnik, saj bi kot marsikatera druga ženska poskusila vse, samo da bi našla nekaj, kar zares deluje. Jaz sem se za PostQuam dokončno odločila na podlagi rezultatov, saj kremo uporabljam tudi sama. Sodoben način življenja in neredna prehrana začneta naši koži kazati zobe že malce pred 30. letom starosti, ko začne ta izgubljati mehkobo in sijaj, kmalu pa se pojavijo tudi prve gubice.Posebnost kreme proti gubam PostQuam Unique je v tem, da vsebuje vrhunske sestavine, med njimi tudi matični mleček, ki je znan kot pomlajevalna snov in eden od najbolj učinkovitih dodatkov proti staranju. Oznaka 3in1 pa pomeni, da ima krema trojno delovanje, saj zmanjšuje gube, kožo učvrsti, hkrati pa ji vrača nežnost in mehkobo.

PostQuam | Avtor: PostQuam PostQuam

Krema proti gubam PostQuam Unique je zmožna prodreti v globlje plasti kože in na tak način zapolniti gubice od znotraj. Tako zagotavlja veliko hitrejše in učinkovitejše delovanje kot preostale kreme, ki delujejo zgolj na povrhnjici kože. 

Kako hitro pa lahko opazimo delovanje kreme in kakšne rezultate lahko uporabnice pričakujejo?

Točnih rezultatov seveda ne morem napovedati vnaprej, ker so ti odvisni od vsake posameznice, lahko vam zaupam, kakšne rezultate opažajo ženske v povprečju, saj smo s pomočjo obstoječih uporabnic, ki so odgovorile na anketo po uporabi svoje prve kreme PostQuam Unique (uporabljale so jo 2x dnevno, zjutraj in zvečer pred spanjem) ugotovili sledeče:

- videz čelnih, smejalnih in marionetnih gub se ob redni uporabi lahko zmanjša do 85 %
- primerna je kot dnevna in nočna krema, ustreza pa vsem tipom kože, saj se je izkazala tudi na najbolj občutljivi koži
- v 62 % primerih so bila opažanja, da je koža bolj navlažena, po nanosu kreme pa izjemno mehka in nežna na dotik
- z dopolnilno nego (uporaba čistilnega gela in micelarne vodice PostQuam) se izjemno izboljšata tonus in struktura kože celotnega obraza.
- po enomesečni terapiji s PostQuam Unique kremo proti gubam je kar 93 % uporabnic zatrdilo, da bodo še naprej uporabljale to kremo, saj jim ustreza bolj kot katerakoli druga

PostQuam | Avtor: PostQuam PostQuam

Najlepša hvala za vašo pomoč in nasvete, za konec pa imate baje še eno darilce za naše bralce?

Hvala vam za povabilo. Drži, vsem bralcem in bralkam Žurnala24 ob tej priložnosti podarjam možnost, da si brezplačno prenesejo mojo knjigo »5 skrivnosti za ohranjanje mladostnega videza« in preverijo kaj drugega lahko še lahko naredijo za dobrobit svojega telesa in zdrave kože. Knjigo si lahko prenesejo na tem naslovu: www.odstrani-gube.si/brezplacna-knjiga/, več o tej posebni kremi pa na uradni spletni strani za Slovenijo www.Odstrani-Gube.si ali na številki 07 600 3005