Magazin > VIP
15290 ogledov

Doroteja se z veseljem pokaže zgoraj brez

Doroteja Premužič
1/3
Osebni arhiv
Doroteja se že eno leto poslužuje videza, ki ga od nje ne bi pričakovali.

Takoj, ko pomislimo na lepo podjetnico Dorotejo Premužič, se nam pred oči prikrade vedno popolno naličena gospodična, ki se z umetnostjo ličenja ukvarja tudi profesionalno. Zato je presenečenje še toliko večje, ko nam je svetlolaska priznala, da ličil na svojem obrazu vsakodnevno ne uporablja že skoraj eno leto.

"Ko si mlajši, iščeš tudi neko pozornost, nato pa se mišljenje spremeni in se sprejmeš takšnega, kot si. Z ličili vseeno prekrivaš in nosiš masko. Če se dobro počutiš v svoji koži, pa tega ne rabiš prekrivati z dramatičnimi trepalnicami in tremi kilogrami pudra. Jaz se super počutim, cenim in dejansko sem med tednom, če nimam kakšnega dogodka, brez make-upa. In normalno, da je tudi koža zaradi tega lepša in bolj spočita," pravi Doroteja, ki tudi brez ličil izgleda fantastično. In v čem je skrivnost?

"Tukaj je potrebno ogromno truda in doslednosti, predvsem pri samem negovanju kože. Vsako jutro in večer imam svoje rituale in poskrbim za globinsko čiščenje kože. Z masažnimi ščetkami povečam cirkulacijo kože, da je lepo napeta in ima ta sijaj, pa tudi s serumi in kremicami. Dvakrat ali trikrat tedensko si naredim piling kože in enkrat tedensko nanesem hranilno maslo … tukaj je kar nekaj ritualov, da je moja koža takšna, kakršna je. Seveda pa zraven prispevajo tudi polnila in botoks, ki kožo od znotraj nahranijo in napnejo. Ženske v Sloveniji premalo dajo na svojo kožo, če hočeš neko stanje vzdrževati, si je za to potrebno vsak dan zjutraj in zvečer vzeti petnajst do dvajset minut. Še posebno globinsko čiščenje je izrednega pomena," nam je zaupala Doroteja.

Svetlolaska pa seveda zase skrbi tudi odznotraj navzven … "Ljudje se premalo zavedajo, da ni važno le to, kakšno kozmetiko daš nase, ampak tudi, kaj daš vase. Več vode kot popiješ, boljše je, saj se koža bolje vlaži od znotraj, je bolj napeta in majhne gubice so manj vidne. To pomeni minimalno dva lita vode na dan in čim manj cigaret ter kave, ker to deluje ravno obratno, da koža potem hitro postane starikava in sivkasta. Sama tudi ne jem več mesa, pojem pa veliko sadja in zelenjave, predvsem take, ki vsebujeta veliko vode, ker samo voda ni dovolj, saj se hitro izloči. Veliko pa se pozna, če ješ stvari, ki zadržujejo vodo, sama na primer vsako jutro spijem sadni smooti, zvečer pa jem solato, najraje kumare, paradižnik, papriko, tako, bolj vodeno zelenjavo. Seveda pa je pomembno tudi kakšno energijo izražaš. Čim bolj pozitivno mišljenje, pa to da imaš sebe rad, vse to se pozna na obrazu. Teh dejavnikov ni malo," še dodaja. 

Komentarjev 5
  • koper23 16:01 13.marec 2018.

    Lovebites se strinjam z teboj ta novinerka je očitno neka kolegica od te zenske ali pa ona plačuje zato,da jo tukaj profelirajo in reklamirajo ter ji napihujejo ego.Boš moral ti malo več tukaj napisati in razkriti z čim se ona ...prikaži več res ukvarja,če se novinerji ne upajo ali ne smejo.Sicer je razvidno v starejših člankih,da ima ona fanta Gala Simiča sina od Ivana Simiča kaj oni nič o tem ne vejo kaj bi naj ona še po strani delala?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:14 13.marec 2018.

    Tale viseči žnabl,bi se moral slikat z vrečko na lubenici,saj ma tak ksiht,kakor,da bi ji buldožer na ksihtu naredu ovinek??

  • Lovebites 09:53 13.marec 2018.

    Ana,Polje caka.Poleg tega nehaj promovirat prostitucijo.Ta zenska se ze leta prodaja za denar.Te fore z make upom in z vizazistko so fora in njen hobi.Pa se grda je in od vseh zategovanj koze na faci skili.Zakaj ne pove o svojih ...prikaži več podvigih s clani ene izmen firm,kjer je dobila placilo?Ima dooooolgo kilometrino.Ne nas farbat s sminkami,ce sluzis denar cist drugace.Obstajajo moski,ki so pripravljeni govoriti o poslovanju z njo.Ana,raziskovalno novinarstvo,ring any bell???