Magazin > Lepota & telo
3567 ogledov

Pet pravil, da bo vaš bikini predel svilnato gladek

srečna ženska
Bikini predel je eden najbolj občutljivih predelov telesa, zato je potrebno biti pri britju tega dela še posebno nežen in upoštevati teh pet pravil, da bo vaša koža res svilnato gladka.

Redno menjajte britvico, saj z vsakim britjem postane bolj topa, kar poveča verjetnost, da se boste z rezili porezali. 

Ne delite svoje britvice, saj se na njej nahaja vrsta najrazličnejših bakterij. Ker je verjetnost, da se med britjem porežete, visoka, hitro lahko ulovite infekcijo, če brivski pribor ni čist ali pa je izposojen.

Debelost Dame, pozor! Magazin To bi morala vedeti vsaka debeluška

Vedno uporabite peno ali gel za britje. Intimnega področja nikar ne brite na "suho", saj boste le po nepotrebnem razdražili kožo. Pena ali gel naredita film med kožo in britvico, kar kožo ščiti pred draženjem. 

Dobra luč je ključ. Pomembno je, da vidite, kaj brijete, da ne bi prišlo do nezgode. Zato poskrbite za dobro osvetljavo v kopalnici in nogo med britjem dvignite na kopalno kad ali počepnite za popoln pregled nad bikini predelom. 

Angelina Jolie Magazin Lepotne skrivnosti Angeline Jolie

Po britju nujno nanesite kremo. Kožo po britju obvezno namažite z nežno kremo, ki ne vsebuje barvil in dišav.

Komentarjev 1
  • Lovebites 21:19 01.junij 2018.

    Fetihova,Polje caka.....a ti zivis se v predjamskih casih?????Kaksne britvice in vrascene dlake in ostale kretenizme,ki jih pises. Edina efektivna in trajno ucinkovita metoda je lasersko odstranjevanje dlacic.Skrij se nazaj v luknjo,nevednica.Trosis gnoj po portalu,bi bil cas,da se "apdejtas".. ceprav po ...prikaži več moje tebi ni pomoci ze dolgo ne,sodec po tvojih idiotizmih.

Sorodne novice