Magazin > Lepota & telo
4981 ogledov

Tako odgovarja na očitke, da je njen mož preveč privlačen zanjo

Jenna Kutcher Instagram
Jenna Kutcher trdno verjame v to, da vrednost vsakega posameznika in ljubezen ne bi smela biti definirana z zunanjim videzom.

"Nekdo mi je nekoč rekel, da ne more verjeti, da sem ujela tako postavnega moškega. Priznam, da me je vznemirilo," je Jenna napisala pod fotografijo, na kateri se z možem v kopalkah sprehajata po plaži  in povedala, kako se je tudi sama kar nekaj časa obremenjevala s tem.

"Del moje nesamozavesti je izhajalo tudi iz tega,  da sem poročena z gospodom 'radiatorčkom' osebno. Le zakaj bi ga jaz, vsa oblinasta, sploh osvojila? V svoji glavi sem se počutila  nevredno in da si ga ne zaslužim, ker nisem suha. Ta moški pa zadnjih deset let  sprejema vsako mojo oblino, obroček, kilogramček, mozolj in me opominja, da sem lepa tudi takrat, kadar se glede tega sama s seboj prepiram. Tako da, ja, moja stegna in roke so velike, moj trebušček okrogel, a tako me je le več zanj, da me lahko ljubi. Izbrala sem moškega, ki lahko prenese vse to in še veliko veliko več," pravi Jenna.

Hkrati pa vsem polaga na srce, da je življenje veliko več kot to, kako izgledaš. "Gre le za to, da stremiš k temu, da si najboljša verzija sebe, tako fizično kot psihično. Jaz sem veliko več kot le moje telo. In prav tako tudi ti. Prava ljubezen ne gleda na velikost," dodaja. 

 

Someone once slid into my DMs and told me they couldn’t believe I had managed to land a guy as good looking as @kickingitwithkutch. I’ll be honest that I was taken aback. ✨ Part of my insecurity with my body has stemmed around being married to Mr. 6-Pack himself. Why should I, a curvy girl get him? I feel unworthy and when I write narratives in my head that because I am not thin, I don’t deserve him. 🙋🏼 This man has embraced every curve, every dimple, pound and pimple for the last ten years and has always me reminded me that I’m beautiful even when my inner dialogue doesn’t match. 🙌🏻 So yes, my thighs kiss, my arms are big, and my bum is bumpy but there is just more of me for him to love and I chose the man that could handle alllll that (and so much more!) ✨ I am so much more than my body, so is he, and so are you. Double tap if true love doesn’t see size. Photo by: @mrslindseyroman

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.