Magazin > VIP
32207 ogledov

Prepir v javnosti: Šarca na Emi mirila zaročenka!

Goran Šarac
1/8
Žurnal24
Na Emi tudi tokrat ni šlo brez ostrih besed.

Tako kot vsako leto, zmagovalna pesem Eme ni po godu prav vsem. Med najbolj glasnimi na izboru  je bil Goran Šarac, soprog pokojne Simone Weiss, ki je sicer soustvaril skladbo letošnje finalistke Renate Mohorič. Šarac nad zmagovalcema Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom ni bil navdušen, pesem se mu ne zdi primerna za Eurovizijo. Ker je po grlu steklo tudi nekaj viskija, je bil Šarac glede svojega stališča zelo čustven. Fotografije si poglejte v galeriji. 

simona weiss Magazin Goran Šarac: Tri leta po smrti Simone Weiss gre pred oltar

"Kot dolgoletni skladatelj sem zelo v precepu, ko to poslušam. Zmagala je ena wellness pesem, ki jo poslušate, medtem ko vas masirajo. Anemična glasba, ki ne pušča nobenega vtisa. V glasbi sta dva principa, energija ali emocija, to pa je nekaj tretjega. Očitno gre svet v narobe smer," je povedal po izboru.

Na trenutke pa je šlo tako daleč, da je Goranove strasti mirila njegova novopečena zaročenka Jana Polak. "Mi pademo not v zgodbo in mogoče sem jaz malo preveč padel v to zgodbo. Dolgo nisem bil na sceni in očitno so prevladali neki novi trendi, bolj dekadentni. Bomo videli, kaj se bo obneslo. Jaz sem mediteranski tip človeka, pri meni so emocije bolj vulkanske, Jana pa je Slovenka, bolj zadržana in zato me mora včasih pomiriti, da ne grem v izbruhe. To ji odlično uspeva," je razkril Šarac.

EMA Raztrgal zvezdnice Magazin Modna policija na Emi: Na oder prišla s čevlji za po snegu!

A očitno se strasti še niso pomirile, saj je Šarac svoje razočaranje nadaljeval tudi na Facebooku, kjer se je "zapel" z novinarjem Tomažem Miheličem, sicer članom skupine Sestre. Goran pa ni edini znani Slovenec, ki mu zmagovalna skladba ni všeč, da je depresivna se strinja tudi pevka Špela Grošelj. "Špela, pol pa do specialista ... kardiologa, ker če pa tole ne ogreje srce, potem pa glasbo preveč gledas in premalo poslušaš," je Grošljevi odgovoril Mihelič.

Komentarjev 8
  • maresem 17:33 18.februar 2019.

    Teleta, naj gredo ovce past.

  • doles_avrelija 16:10 18.februar 2019.

    Sarac in Polakova se naj ne obesata na Siminino ime .Sarac je dekadenten in bolj kratke pameti kot sam pravi pamet je sla ostal mu je zgolj pohlep in otrocja potreba po pozornosti.

  • sam50 13:12 18.februar 2019.

    Še masaža se bi zdela za en drek ob takšni pesmi....