Magazin > Film & Glasba & TV
30918 ogledov

Naplavilo nov posnetek Lee Sirk po koncu Eme: "Ko jih je**!"

Lea Sirk
1/2
Mediaspeed
Na sinočnjem izboru slovenskega predstavnika za Evrovizijo 2019 je veliko prahu dvignila članica strokovne komisije, ki je na razglasitvi zmagovalca čestitala poraženki Raiven, pri čemer ji je dejala: "Ne morem fa*** verjet!" Zdaj je na spletu zakrožil še posnetek Lee Sirk, k v zaodrju na nenavaden način pojasnjuje svoje besede.

Lea je kot kaže pozabila, da je njen mikrofon še vedno prižgan. "F*** no. Pa ne morem f***** verjet," ji je ušlo, ko je čestitala Raiven, česar gledalci seveda niso preslišali.

Sirkova je bila sicer del tričlanske strokovne žirije, ki je v finale izbrala dve skladbi. V finalu so zmagovalko izbrali gledalci. 

"Bila sem prepričana, da bo zmagovalka Reiven. Mislila sem si, da ima to. Če ne letos, kdaj? Res je bila pripravljena, tako kot sem bila jaz lani in sem ji privoščila, da se ji to zgodi. Zdi se mi, da je za Zalo in Gašperja še dovolj časa, Raiven pa se je že trikrat resnično dobro izkazala, a kot da je vesolje ne želi poslati na Evrovizijo. Verjetno bi se sama odločila za Raiven, ker bi vedela, da bo to dobro izpeljala. A zagotovo se je, tako zanjo, kot za Zalo in Gašperja, to zgodilo z nekim namenom. Jaz se prepuščam in sem pripravljena pomagati z nasveti, ker to res ni lahka stvar," je svojo reakcijo za Žurnal24 pojasnila Sirkova in priznala, da je bila nad zmagovalcema, kot je bilo tudi videti, presenečena, a ju vseeno zelo podpira.

Po spletu pa se je danes razširil posnetek, ko Lea v zaodrju na precej prostaški način pojasnjuje svoje besede.

Lea Sirk EMA - Eurovision Slovenia Radio 1 Zala Kralj & Gašper Šantl Raiven POP TV Eurovision Song Contest Svet Novice Svet24 24 svet Slovenske Novice

Objavil/a Sašo Radej dne Sobota, 16. februar 2019

Ema Magazin Zmagovalca Eme: "Nočeva ravno poudarjati, da sva zaljubljen par"
Komentarjev 24
  • porko2 20:14 18.februar 2019.

    Lea: izjava v naslovu je edina pametna, ki sem jo slišal.

  • porko2 20:11 18.februar 2019.

    Vidim, da je še Lolekov, ki to EMO gleda.

  • Janez Janezz 18:32 18.februar 2019.

    Sirkova se je izkazala kot mala kozica. Očitno je žirija delovala pristransko , a se je kot temu pravimo zafrknila, kuhinja jim ni uspels