Magazin > Lepota & telo
18176 ogledov

Modna policija na Emi: Na oder prišla s čevlji za po snegu!

EMA Anže Petkovšek Renata Mohorič na Emi 2019
Rok Čibej, modni oblikovalec, ki mu zaupa tudi Helena Blagne, je raztrgal oprave nastopajočih na Emi. Se strinjate z njegovimi ocenami?

Kim

Primer čudovite punce, ki pa ji obleke niso naredile nobene usluge. Popolnoma zgrešen kroj vsega. Hlače preveč oprijete in svetleče, prekratke hlačnice skrajšajo noge, pas, ki bi moral zožati, v tem primeru le razširi postavo in doda nepotreben volumen. Izrez primeren za športno majčko, čevlji pa ne najlepši. 

EMA | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Renata

Joj tile gležnarji niso za nikamor, sicer zelo zanimiva jakna/ frak, že skoraj glamurozno cirkuško, ampak … nisem še videl uspešne zvezdnice, ki bi na oder prišla s čevlji za po snegu. Mnogo lepše bi bili zlati ali bleščeči salonarji. 

Lea Sirk Otročja reakcija Magazin Naplavilo nov posnetek Lee Sirk po koncu Eme: "Ko jih je**!"

EMA | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Rene

Bleščice vsepovsod, zakaj pa ne? Moderne so, viden si, Eurosong pa je znan po ekstravagantih oblačilih tudi na moških. Zagotovo plus točke, če ga primerjamo z vsakdanjimi opravami, za katere se po navadi odločijo mladi nastopajoči fantje. 

Ema 2019 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Fed horses

Florence Welch? Aha,  ni ona! Sicer super oprava za na ulico, ampak 7/8 krilo ni primerno za na oder. Čevlji z nižjo peto od sedmih centimetrov so sicer stabilni, ampak glede na to, da se pevka ni premaknila niti za centimeter, bi lahko stala tudi v višjih petah, primernejših za na oder. Dve do tri minute se že da potrpeti. 

Ema 2019 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Ula

Res škoda, da se Ula ni bolj potrudila. Pesem z beatom dvajsetih, bi jo lahko ponesla v višave. Kje je perje? Kje so resice, značilne za flapper plesalke in pevke? Še tisto, kar so dodale bleščice, bel ovratnik popolnoma izniči. Kaj se lahko reče za takšen ovratnik? Mogoče bi se ga razveselil kašen rezervirani Amiš oz. Pilgrim, a to je tudi vse, žal! Ampak Ula je še mlada in mora izpiliti svoj stil. 

Ema Magazin Zmagovalca Eme: "Nočeva ravno poudarjati, da sva zaljubljen par"

Ula Ložar Ema 2019 | Avtor: Ana Fetih Ana Fetih

Lumbeerjack

Zvesti sami sebi in rock pesmi, karo vzorec je moderen, kitarist bi lahko opustil svetlo jeans jaknico, ki je primerna le za poletje.

Ema 2019 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Okusticni

Slišim ležerno pesem, poletna zabava na vrtu. Super sta oblečena. On bela srajca s cvetličnim potiskom, ona širok pajac v belem. Aja čakaj, saj nismo na poletnem brunchu?!? To je večerni nastop na odru, pa še sredi zime smo, kašna bleščica in bolj glamurozni materiali bi bili bolj zaželeni. 

Ema 2019 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Inmate

Naj črno ostane zares črno, dodaj Perwool ob vsakem pranju. 

Ema 2019 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Zala

Sterilno belo, neomadeževano? Čudovita oprava, če se punca in fant ob zori sprehajata po plaži in nabirata školjke. Razumem, da je njun stil sicer minimalističen, a je tudi primeren za nastop na Emi? NE! Zali predlagam za zgled Mino Špiler, Melodrom, minimal, ampak chic. 

Ema | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Raiven

Njen make up je vedno čudovit in izpiljen v nulo, noge, dolge v super metalic salonarjih z vrtoglavo peto. Oprava pa, sicer čudovita, vse štima, kroj, detajli, tudi gumbi na strani dajo piko na i, kratke hlače pa še bolj poudarijo elegantne noge. Vse lepo in prav za zabavo v belem ali za tiskovno konferenco. V primeru zmage in za odrski nastop pa ni primerno. Če povzamem pesem in je na površju vse mirno, Raiven, pokaži nam raje kaos!

Ema 2019 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

 

Komentarjev 2
  • maresem 09:03 18.februar 2019.

    Ne gledam tega sranja že vrsto let.

  • sam50 08:45 18.februar 2019.

    Ja,najjačja je bila ta prva pevka,ki je bila oblečena kot hrenovka v svetlečem PVC-ju-res neokusno ....