Magazin > VIP
12451 ogledov

Tako Lea Sirk usklajuje družinsko življenje in evrovizijsko evforijo

Lea Sirk Evrovizija Saša Despot Lea z možem in starši.
Lea Sirk pravi, da neizmerno uživa v vsem dogajanju okoli Evrovizije, hkrati pa s solzami v očeh komaj čaka, da bo vse za njo in da se bo lahko spet posvetila svojima deklicama.

Lea Sirk je te dni že v Lizboni, kjer se pripravlja na predizbor za pesem Evrovizije, ki bo potekal prihodnji teden, finale pa naslednjo soboto. Da neskončno uživa v vsem dogajanju, je že izdala na novinarski konferenci, hkrati pa že močno pogreša le eno vlogo, in sicer materinsko. Ael in Sia pa sta z očkom in Leinim možem, glasbenim producentom Gabrom Radojevičem za nekaj dni mamici v podporo odpotovali tudi v Lizbono. 

 

Drugod je lepo, a najlepše je .... 🇸🇮 Mommy is back ❤️ #sia #mylittleprincess #backhome

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

Na vprašanje, kako Gaber spremlja vso evforijo okoli Lee, se je pošalil: "Moško ali žensko." Sicer pa za Radojeviča trenutni direndaj ni nič novega, saj pravi, da je to pač del življenja glasbenikov. "Ker sva oba v glasbi, sva že navajena tega, tako da enkrat eden drugič drugi malo več postori doma in se druži s puncama. Kot družina smo eno, kar je super. Pridejo seveda trenutki, ko moramo malo potrpeti, a je lepših trenutkov veliko več. Nihče od naju ni v redni službi, da bi naše življenje postalo monotono, pač pa poskušamo vsak trenutek živeti na polno. Punci ne razvajamo, pač pa predvsem smo, takšni kot smo," je izdal.

Lea Sirk Evrovizija Tik pred odhodom Magazin Ne boste verjeli, kako je Leo Sirk podprla hčerkica!

Lein mož pa tudi na glas prizna, da je Lea res eden najbolj sončnih ljudi, kar jih pozna in da je pravi srečnež, da ga je oženila. "Zato sem se zaljubil, res mi je sekira padla globoko v med. To mi je tako veliko vodilo v življenju, marsikaj sem se naučil od nje," je še dodal.

Komentarjev 1
  • Waltter 16:18 05.maj 2018.

    No sedaj pa delavke CSD na delo in po otroke?