Magazin > VIP
19866 ogledov

Bo Lea Sirk ob delo na POP TV?

Lea Sirk Anže Petkovšek Lea Sirk na predizboru EMA 2018 v studiu 1 TV Slovenija.
Pozanimali smo se, ali jo bodo obdržali.

Leo Sirk, zmagovalko Eme 2018, sedaj čakajo priprave na Eurosong. Pevka bo na evrovizijski oder prvič stopila 10. maja, ko bo potekal drugi polfinale. 

Vaje in priprave za Evrovizijo pa niso edina obveznost, ki jo čakajo spomladi. Lea je bila lani, v prvi sezoni šova Zvezde plešejo, namreč del plesnega orkestra. Bo delo lahko obdržala? Kot nam je povedala po zmagi na Emi, še sama ne ve, ali bo lahko del projekta ali ne. 

Kaj pravi POP TV? "Plesni orkester Zvezde plešejo, ki ga vodi Bojan Zupančič, sestavljajo najbolj priznani slovenski glasbeniki. Orkester ima štiri vokaliste – Leo Sirk, Karin Zemljič, Davida Matiča in Mitjo Šinkovca, ki se nam je pridružil letos. Lea Sirk je izvrstna vokalistka, ki je bila del ekipe že v prvi sezoni, zato si bomo prizadevali, da bomo urnike uspešno uskladili in bo Lea lahko nastopala v živih oddajah,“ so za naš medij povedali na POP TV.
 

 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.