Magazin > Film & Glasba & TV
7730 ogledov

Ne boste verjeli, kako je Leo Sirk podprla hčerkica!

Lea Sirk Evrovizija
1/10
Saša Despot novinarsko srečanje s predstavnico na tekmovanju za pesem Evrovizije Leo Sirk pred odhodom v Lizbono
Lea Sirk se je danes poslovila od domačih novinarjev in se odpravila v Lizbono na glasbeni izbor za Pesem Evrovizije.

Leina energija je tako sončna, da je ekipa TV Slovenija prepričana, da še nikoli ni z nobenim izvajalcem tako uživala med pripravo na Evrovizijo. Prehvaliti je ni mogel niti odgovorni urednik razvedrilnega programa Mario Galunič. "Mi smo naredili vse, da bi bila naša odprava uspešna in bomo z Leo v mislih vse dni v Lizboni. Ne bo lahko, to Lea ve, ker ne potuje prvič na Pesem Evrovizije. Kot spremljevalna vokalistka je bila tam že dvakrat. Tokrat pa bo kraljica nastopa in bo vsa pozornost na njej. Veseli smo, da je to Lea, ker je vse aktivnosti do danes opravila odlično, izvrstno. Kamorkoli pride, o njej odlično govorijo in mislim, da tudi Portugalci ne bodo imeli povedati kaj drugega," je povedal na vrhu Kristalne palače, kjer se je Lea danes poslovila od novinarjev. 

"Sem zelo mirna, rahlo vzhičena. Komaj čakam, da vam predstavim ekipo. Energija med nami odlično teče, zelo smo sproščeni. Za enkrat vse poteka v redu in čakam še na tisto, kar ne bo v redu, da bomo imeli o čem govoriti," se je pošalila. Lea je ta mesec potovala po Evropi in predstavljala svojo evrovizijsko pesem, menda pa je med tujimi novinarji požela veliko zanimanje, saj je do danes dala že vsaj 50 intervjujev za tuje medije. 

V Lizboni pripravlja presenečenje za vse!

"Jezik je slovenski, bom pa zaključila v portugalščini. Nekaj moram narediti v mojem stilu, po svoje, da bo zanimivo in da boste gledali," je povedala o tem, ali bo na Evroviziji pela v slovenščini. 

Lea bo na odru stala s spremljevalno pevko in štirimi plesalkami, za njihov celoten izgled je poskrbel oblikovalec David Hojnik. Videz bo podoben tistemu na Emi, le še bolj dodelan in scenski. Kostumi celotne odrske ekipe pa so stali nekaj tisoč evrov, nam je zaupal Hojnik, ki jih je s svojo ekipo intenzivno šival tri tedne. 

Sirkova se je na tiskovni konferenci zahvalila tudi svoji družini in s solzami v očeh povedala, da že zelo pogreša svoji punci in na nek način komaj čaka, da vse mine in se lahko končno stisne k njima. Izdala je, na kako ljubek način jo je podprla hčerkica, in sicer tako, da si je tudi ona, tako kot Lea, zabrila del glave. Simpatična Primorka je novinarjem danes tudi premierno predstavila videospot za pesem Hvala, ne!.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice