Magazin > VIP
11875 ogledov

Nika Zorjan razkrila, kdo je zdaj v njeni postelji

nika zorjan Mediaspeed
Le kdo ni očaran nad lepo, nadarjeno in dobrodušno pevko.

Nika Zorjan je večna zmagovalka, pa naj se izteče kakor koli že. Pevka je tokrat naredila širokogrudno gesto in družini v stiski podarila posteljo, na kateri se je valjala na odru letošnje Eme. 

"Za nastop na Emi smo kupili otroški pograd in ga razdelili na dva dela, eden je bil na RTV-ju, drugi pa na vajah. Ko je bilo Eme konec, pa smo se pogovarjali, kaj bi s tema posteljama naredili in se odločili, da jih podarimo v dobrodelne namene. Ljudje so mi na Facebook napisali predloge in veliko jih je omenjalo nesrečo pri Veliki Nedelji, v kateri je več družin v požaru izgubilo čisto vse. Tako sem se odločila za njih. Vem, da je to malenkost, ampak vseeno. Prijazno se je javil tudi gospod iz tistih krajev in postelji dostavil družini. Sedaj sta že tam in zelo sem srečna. To je res najmanj kar lahko narediš," nam je lepo zgodbo o rekvizitu z Eme zaupala Nika. 

nika zorjan | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

 

Komentarjev 3
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:47 08.marec 2018.

    UREDNIK, zdaj te pa res pozivam, da se javno izjasniš o tem, zakaj ima A.H.F. še vedno prost dostop do tipkovnice, miške in svetovnega spleta. Ker to pa res ne pelje nikamor več...... A te res ni prav nič sram? ...prikaži več Sploh bereš naše obupane komentarje?

  • gregor51 07:38 08.marec 2018.

    ana pejt raj za šporhet to ni nič od prispevka

Sorodne novice