Šport > Zimski športi
5939 ogledov

Tretji poklon umrlemu smučarju za sedemčlansko družino

Drago Grubelnik Facebook
Tretji Grubin memorial bo v Kranjsko Goro privabil znana imena.

Ta konec tedna bo v Kranjski Gori na sporedu 57. Pokal Vitranc, dan pred tem pa se bo odvil tretji Grubin memorial, v spomin na umrlega smučarja Draga Grubelnika. Ta se bo začel v petek, 2. marca ob 17. uri na kranjskogorskem smučišču Kekec.

Tekmovalci se bodo merili v veleslalomu, nastopila bodo tudi tako znana imena kot so Ivica Kostelič, Jure Košir, Špela Pretnar, Alenka Dovžan ... Z legendami se lahko pomerite tudi vi, prijave so možne NA TEJ POVEZAVI.

Po tekmi sledi koncert z različnimi znanimi slovenskimi izvajalci kot so Neisha, Alya, Rok'n' Band, Nipke, Chorchyp, Grega Skočir (Big Foot Mama), Tomi M (Siddharta) ...

Celoten izkupiček memoriala bo namenjen za pomoč sedemčlanski družini iz Radelj ob Dravi, ki živi v težkih razmerah.

Drago Grubelnik Sopotnik Šport Zadnje besede Draga Grubelnika

Drago Grubelnik je umrl novembra 2015 v prometni nesreči na cesti med Söldnom in ledenikom Rettenbach. Najboljši rezultat v svetovnem pokalu je zabeležil leta 2000 v Wengnu, ko je bil tretji na slalomu. Nastopil je na dveh olimpijskih igrah in treh svetovnih prvenstvih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.