Magazin > Film & Glasba & TV
6167 ogledov

Tako seksi je postal simpatični Žan iz Slovenija ima talent

Žan Serčič mediaspeed
Modrooki Žan Serčič, ki se je leta 2011 prvič predstavil v šovu Slovenija ima talent, je postal tako seksi, da se ga ne morem nagledati.

Žan Serčič je leta 2011 nastopil v šovu Slovenija ima talent, kjer je očaral prav vse najstnice. Takrat 16-letni Žan je povedal, kako zelo rad ima glasbo in da si želi uspeti na slovenski glasbeni sceni. Pevec, ki na svojem Instagramu z veseljem pokaže svoje lepo izklesano telo, je tudi velik fitnes ljubitelj in vsem, ki si želijo takšne postave, kot jo ima on, svetuje, kako to doseči.

V najnovejšem spotu za pesem Letim, ki jo lahko že nekaj časa slišimo na radijskih valovih, je posnel kar nekaj vročih scen z nekdanjo članico Foxy Teens 2 Niko Krmec. Med slovenskimi videospoti že dolgo nismo videli kaj tako vročega. Žan in Nika pa sta svoji vlogi odigrala izjemno prepričljivo. Se med njima plete kaj več? Žan je za Večer povedal, da je trenutno zaseden le z glasbo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.