Magazin > Film & Glasba & TV
6043 ogledov

Naš pevec: Tega nevarnega snemanja ne bo tako hitro pozabil

luka basi
1/5
Luka Basi našel smisel življenja.

Pevec Luka Basi se je uvrstil na Splitski festival, in sicer s prečudovito himno ženski, Kad vidin Boga uživo. Sodobna balada pripoveduje resno ljubezensko zgodbo o mladeniču, ki je s pomočjo ljubezni našel smisel življenja in se za svojo srečo, da je to žensko ustvaril zanj in jo pripeljal v njegovo življenje, zahvaljuje bogu.

Luka Basi Magazin Nesreča: Naš pevec razbil plovilo za milijon

Spot za pesem so snemali na Pagu, ki so ga predstavili v prav posebni luči. Prizori so dih jemajoči. "Snemanje je bilo razburljivo. Ekipa je pred snemanjem, ko so si ogledovali lokacijo, srečala kače in druge stvari, ki se zaradi sonca dogajajo na kamnitih otokih. Na delo smo zato šli dobro pripravljeni. Na lokacijo sem prišel oblečen kot ribič – v škornjih, ki so me obvarovali pred kačami in drugimi nevarnostmi. Pred snemanjem smo se seveda preoblekli,“ je povedal Luka, ki se festivala že zelo veseli, saj je o njem sanjal že kot otrok. "Sledil sem pesmim, občutkom, zgodbam in hitom festivala. In to, da bom letos tam v živo nastopil s pesmijo Kad vidin boga uživo, so le še ene sanje, ki so postale resničnost.“

Pesem, ki najavlja prvi samostojni album pevca in bo nosil naslov Luka Basi, sta napisala Raay in Nenad Ninčević. Na albumu bo 12 skladb.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.